Fulltime
36
€ 1993
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1140000370
22 februari 2018
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen.

Als allround timmerman zorg je voor een correcte, tijdige en veilige uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden die samenhangen met de productie van halffabrikaten en eindproducten, zowel in de werkplaats als op locatie. Hieronder vallen o.a. assemblage, plaatsen, afwerking, reparatie, renovatie en verbouwing van kleine accomodaties.

Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het opvolgende van instructies op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu die bij onze opdrachtgever van toepassing zijn. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het gebruik van je persoonlijke beschermingsmiddelen, afvalverwijdering, zorgen voor een nette werkplek en veilig gebruik van machines en gereedschappen.

Ben jij de ervaren timmerman die wij zoeken, heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 en ben je bereid om ook in de werkplaats actief te zijn? Reageer dan snel! Dit kan via onze website.

Voor vragen kan je ook contact opnemen met Stefan Wiersema op 06-28304426.

Waar ga je werken?

Een lokale timmerfabriek met 2 vestigingen. De meeste tijd zal je werkzaam zijn binnen de timmerfabriek waar van begin tot eindproduct worden samengesteld.
Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte lijnen.

Wie ben je?

Je hebt een minimale afgeronde timmeropleiding niveau 2
Je bent fulltime beschikbaar, bereid om zowel in de werkplaats als op locatie te werken
Je bent fysiek in goede gezondheid
Woonachtig in de omgeving Coevorden , Emmen , Hoogeveen , Hardenberg , Zwolle

Wat mag je verwachten?

Salaris conform de CAO
Werk voor langere tijd
Een mooie uitdaging binnen een groeiend en jong bedrijf.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Stefan Wiersema.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!