Fulltime sales intercedent Leiden

Vast | Leiden | 40 uur | HBO | Uitzendbureaus / Detachering / W&S

Organisatie-omschrijving

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen w e samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Functie-omschrijving

Als Sales Intercedent op onze vestiging in Leiden ben je naast het bemiddelen van kandidaten naar een nieuwe baan ook verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële nieuwe relaties van Olympia met als doel het klantennetwerk uit te bouwen. Om een nieuwe relatie aan Olympia te binden, ga je aan de slag om de wens van de organisatie zo goed mogelijk uit te diepen. Je adviseert daar waar nodig over de invulling van vacatures en ook het stuk onderhandelen en het maken van prijsafspraken horen hierbij. Kortom je bouwt een persoonlijke en duurzame relatie op met je klant en zorgt voor de juiste match! Je onderhoudt regelmatig contact met je opdrachtgevers en ook met je kandidaten, want een persoonlijke en betrokken houding is wat wij graag uitstralen en ons grootste succes. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door hen telefonisch te woord te staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan. Je wilt scoren en het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur.

De unit waarop jij komt te werken richt zich op alle voorkomende administratieve functies, van secretaresse tot en met een veiligheidscoördinator of een senior inkoper. Alle kantoorfuncties komen bij ons voorbij. Binnen deze rol leg je verantwoording af aan je unitmanager.

Je maakt onderdeel uit van een ontzettend enthousiast en gedreven team op de vestiging in Leiden, bestaande uit 10 collega’s. Wij zijn niet zo maar een team, je wordt onderdeel van onze “familie”. Persoonlijke aandacht vinden wij daarom erg belangrijk. Iedereen werkt keihard om de gezamenlijke doelen te behalen. Want: zijn de jaarlijkse doelen behaald? Dan gaan we met zijn allen op vakantie! Onderling is er een hechte band waar we elkaar verder helpen. "Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder"- is dan ook ons motto. Op vrijdagmiddag staat standaard een wijntje, biertje en een nootje op tafel om met z'n alle ontspannen het weekend te beginnen!

Ons aanbod

Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als Sales Intercedent kan je naast een goed salaris rekenen op:
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen, aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en opleidingsmogelijkheden;
  • Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
  • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie om nieuwe klanten binnen te halen aanstekelijk werkt op de vestiging. De door jou ingebrachte kennis & ervaring en vernieuwende ideeën over hoe we de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen optimaliseren en uitbouwen krijgen hierin alle ruimte!
Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Dat kan via www.olympia.nl of door een mail te sturen aan l.breen@olympia.nl Voor meer informatie of vragen over de functie kun je eveneens contact opnemen met Lineke Breen via bovenstaand mailadres.

Wij vragen

Acquisitie, resultaat- en klantgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven! De kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je omgeving omschrijft jou als een representatieve en enthousiaste doener met zowel een mensgerichte als resultaatgerichte instelling. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten. Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding en je creativiteit.

Als Sales Intercedent beschik je verder over:
  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie
  • Rijbewijs B
Durf je het aan om in een enorme hectische werkomgeving alles goed te organiseren en plannen?
Reageer dan meteen op onze vacature! Inclusief je motivatie. We zoeken iemand die in ons hechte team past, fulltime uit regio Leiden!
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Lineke Breen.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Leiden
Kort Rapenburg 6
2311 GC   Leiden

Toon telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2150
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590003727
Publicatiedatum
13 oktober 2017

Eerder bekeken vacatures