Bijbaan medewerker amusementcenter Delfzijl | 10 uur per week

Vast | Delfzijl | 10 uur | MBO | Horeca / Recreatie / Reizen

Organisatie-omschrijving

Olympia Uitzendbureau is dé dienstverlener voor personeelsbemiddeling in de provincie Groningen. Ben je op zoek naar een parttime baan, bijbaan of wil je als oproepmedewerker aan de slag? Olympia heeft functies in de horeca, callcenter, productie en schoonmaak bij verschillende organisaties. Jouw succes is onze ambitie en daarom zijn wij altijd op zoek naar talenten.

Functie-omschrijving

Voor een amusementcenter in Delfzijl zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime horeca medewerker. Je gaat werken als kassier-/halmedewerker om voor 10 uur per week te ondersteunen. Je bent een enthousiast en representatief en je vindt het leuk om in een amusementhal ervoor te zorgen dat de gasten tevreden zijn. Lijkt deze parttime bijbaan je iets? Lees dan snel verder.

Je werkzaamheden als medewerker in het amusementcenter zijn heel divers. Het ene moment ben je bezig met het wisselen van geld, het creëren van een goede en optimale spelsfeer voor de bezoekers en het volgende moment moet je nog even de administratie bijwerken. Het amusementcenter is een plek waar mensen naar toe gaan in hun vrije tijd om een leuke tijd te hebben. Je kunt er terecht voor vele activiteiten zoals automaten, speelhallen en casino.

In detail zien je werkzaamheden er als volgt uit:
• Schoonmaakwerkzaamheden;
• Licht (financieel) administratief werk;
• Instructies geven aan klanten;
• Kassawerkzaamheden.

Het amusementcenter heeft zeer brede openingstijden en is geopend tot 24.00 uur ook op feestdagen. Wanneer je graag bij het center wilt gaan werken houdt er dan rekening mee dat je wordt ingepland aan de hand van een rooster waarbij een flexibele instelling wordt verwacht. Ook is er voorkeur voor een kandidaat die in de regio Delfzijl woont.

Ons aanbod

• Een leuke parttime bijbaan voor 10 uur per week;
• Het salaris is marktconform;
• De mogelijkheid op een contract voor langere periode.

Wij vragen

Je hebt een klantvriendelijke instelling en bent representatief. Daarnaast heb je een enthousiaste houding en ben je stressbestendig. Je gaat werken in de dienstverlening en daarom ben je accuraat, discreet, oplettend en integer. Je hebt er plezier in om met mensen te werken.
En verder:
• Heb je goede rekenvaardigheid;
• Heb je geen probleem met onregelmatige werktijden;
• Kan je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan online via de sollicitatiebutton. Voor vragen mag je contact opnemen met Michel de Voogd, bereikbaar op 0598-618978 of m.devoogd@olympia.nl.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Debbie Land.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Delfzijl
Willemstraat 36
9934 BC   Delfzijl

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Parttime
Aantal uur
10
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1560
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250003577