Fulltime helpdesk medewerker financiële dienstverlening Groningen

Tijdelijk met uitzicht op vast | Groningen | 40 uur | MBO | Zakelijke dienstverlening

Organisatie-omschrijving

Olympia Contact Center is dé dienstverlener voor personeelsbemiddeling in de provincie Groningen. Wij zijn actief in de contactcenter sector met functies als Inbound Helpdeskmedewerker, Klantenservice Medewerker, Outbound Callcenter medewerker bij verschillende organisaties. Jouw succes is onze ambitie en daarom zijn wij altijd op zoek naar talenten in de contactcenter sector.

Functie-omschrijving

Voor de helpdeskafdeling van een bank in Groningen zoeken wij helpdeskmedewerkers. Als helpdeskmedewerker sta jij klanten te woord die vragen hebben over hun bankproduct. Dit kan gaan over de rekening van de klant (het openen of sluiten van een rekening), spaarrentes, storneringen, overige verzekeringen (inboedel- of reisverzekering), etc. De vragen die de klant jou stelt zijn heel afwisselend en dat maakt deze baan uitdagend en afwisselend.

Je wordt niet zomaar met een headset op aan het werk gezet. Je krijgt een gedegen training van 4 weken fulltime welke natuurlijk betaald is. Deze training start in maart 2017. Voorafgaand aan de training ga je de WFT’s (Wet Financieel Toezicht) Basis en Schade Particulieren halen. De WFT’s worden voor je betaald.

De eisen die aan een helpdeskmedewerker van deze bank worden gesteld is dat je klantgericht, empathisch en ook commercieel bent. Je bent dienstverlenend ingesteld en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens moet je werken bij een bank natuurlijk interessant en een uitdagend vinden.

Salaris
Het startsalaris is € 9,81 bruto per uur en binnen afzienbare tijd verdien je € 10,04 bruto per uur. Daarboven op spaar je reserveringen in de vorm van vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim.

Gewenste beschikbaarheid en uren
Het klantencontact center is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk om tot juni 2017 verlof op te nemen. De urenvarianten waaruit je kan kiezen zijn als volgt: 24 - 30 / 28 - 35 / 32 - 40 uur. We vragen minimaal een jaar beschikbaarheid. Er geldt geen verplichte beschikbaarheid voor in de avonduren en weekenden, het is belangrijk dat je flexibel meegaat met het werkaanbod wat Webhelp je biedt.

Doorgroeien
Binnen de organisatie Webhelp, want daarvoor ga je werken bij de SNS bank in Groningen, zijn er veel groeimogelijkheden. Wanneer jij je targets op norm hebt dan kun je extra werkzaamheden op je nemen. Zo kan je nieuwe medewerkers begeleiden met buddy bellen of kun je helpen met monitoren waarbij je collega’s helpt om inzichtelijk te maken wat goed en minder goed gaat in het contact met de klant. Daarnaast kun je punten behalen welke je kan inzetten voor het vergoeden van diverse WFT opleidingen. Als je de smaak te pakken hebt gekregen na je WFT Basis en Schade Particulier, dan is dit de kans om verder te gaan met de andere WFT studies.

Ons aanbod

 • GRATIS je Wet Financieel Toezicht (WFT) Basis en Schade Particulier opleidingen behalen;
 • Een goede reiskostenvergoeding én parkeergelegenheid;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden;
 • Bruto startsalaris van € 9,81 bruto per uur, binnen afzienbare tijd groeit dit door tot € 10,50 per uur;
 • Naast het bruto salaris spaar je 18% aan reserveringen en vakantiegeld;
 • Een informele en gezellige werksfeer.

Wij vragen

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma;
 • Je bent flexibel en commercieel ingesteld;
 • Je bent leergierig;
 • Je beschikt over goede sociale en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je toont lef, initiatief en bent enthousiast;
 • Je kunt je in de klant verplaatsen door goed te luisteren en je kan inventariseren wat de wensen zijn van de klant.
Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Freeke en Ilse zijn bereikbaar op 050-3112500. Heb je interesse, dan nodigen wij jou uit om online te solliciteren op deze vacature. De sluitingsdatum van deze vacature is niet aan de orde omdat er meerdere instroom data zijn. Dus heb je interesse reageer dan zo snel mogelijk!

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle vacatures en ontwikkelingen!
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Debbie Land.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Groningen
Herestraat 103
9711 LG   Groningen

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Parttime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1740
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250003574