Ter inschrijving: Fulltime Financieel Adviseur Groningen

Tijdelijk met uitzicht op vast | Groningen | 40 uur | HBO | Zakelijke dienstverlening

Organisatie-omschrijving

Olympia Contact Center is dé dienstverlener voor personeelsbemiddeling in de provincie Groningen. Wij zijn actief in de contactcenter sector met functies als Inbound Helpdeskmedewerker, Klantenservice Medewerker, Outbound Callcenter medewerker bij verschillende organisaties. Jouw succes is onze ambitie en daarom zijn wij altijd op zoek naar talenten in de contactcenter sector.

Functie-omschrijving

Omdat wij al onze financiële kandidaten inmiddels hebben bemiddeld in de financiële dienstverlening, zoeken wij nu ter inschrijving nieuwe kandidaten om in onze pool te plaatsen. Dit betekent dat je na de screening in een pool terecht omdat er nog geen concrete startdatum bekend is. Wij verwachten dat er op korte termijn wel een startdatum bekend zal zijn en daarom zoeken wij nu alvast naar geschikte kandidaten zodat je direct ingezet kunt worden.

Voor de klantenservice van de SNS Bank in Groningen zoeken wij financieel adviseurs. Je krijgt gratis de opleidingen WFT (Wet Financieel Toezicht) Basis en Schade Particulier aangeboden. Deze WFT opleidingen kan je voorafgaand aan de start van de functie behalen. Hierna ben je vakbekwaam om als financieel adviseur de klanten van de SNS Bank te voorzien van de juiste informatie en gedegen adviezen.

Klanten bellen jou met diverse vragen over de producten en diensten van de SNS bank. Denk hierbij aan vragen over bijvoorbeeld de SNS Jongerenrekening, de ZZP rekening, of klanten die bellen over de spaarrentes van de SNS bank. Ook kun je vragen krijgen over inboedelverzekeringen en autoverzekeringen. De vragen zijn ontzettend divers wat maakt dat geen gesprek hetzelfde is. Dit maakt je werk als financieel adviseur ook zo leuk!

Training WFT en SNS
De training start in maart 2017. De training is 4 weken fulltime, uiteraard is dit een betaalde training. Voorafgaand aan deze training ga je de opleiding WFT Basis en Schade Particulier behalen. De WFT certificaten wordt je gratis aangeboden via een e-learning en klassikale leerdagen. Na het behalen van de training ga je als financieel adviseur fulltime aan het werk.

Profiel
Voor de functie als financieel adviseur is het belangrijk dat je zelfstandig werkt en verantwoordelijkheden kent en neemt. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede mix kent tussen empathie en commercie. Verder moet je natuurlijk het werken in de financiële sector leuk en interessant vinden.

Salaris
Het salaris is € 9,81 bruto per uur en binnen afzienbare tijd verdien je € 10,04 bruto per uur.

Gewenste beschikbaarheid en uren
Het klantencontact center is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk om tot juni 2017 verlof op te nemen. De urenvarianten waaruit je kan kiezen zijn als volgt: 24 - 30 / 28 - 35 / 32 - 40 uur. We vragen minimaal een jaar beschikbaarheid. Er geldt geen verplichte beschikbaarheid voor in de avonduren en weekenden, het is belangrijk dat je flexibel meegaat met het werkaanbod wat Webhelp je biedt.

Doorgroeien
Binnen de organisatie Webhelp, want daarvoor ga je werken bij de SNS bank in Groningen, zijn er veel groeimogelijkheden. Wanneer jij je targets op norm hebt, denk hierbij aan de target klanttevredenheid, afhandeltijd en sales, dan kun je extra werkzaamheden op je nemen. Zo kan je nieuwe medewerkers begeleiden met buddy bellen of kun je helpen met monitoren waarbij je collega’s helpt om inzichtelijk te maken wat goed en minder goed gaat in het contact met de klant. Daarnaast kun je punten behalen welke je kan inzetten voor het vergoeden van diverse WFT opleidingen. Als je de smaak te pakken hebt gekregen na je WFT Basis en Schade Particulier, dan is dit de kans om verder te gaan met de andere WFT studies.

Ons aanbod

 • GRATIS je Wet Financieel Toezicht (WFT) Basis en Schade Particulier opleidingen behalen;
 • Een goede reiskostenvergoeding én parkeergelegenheid;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden;
 • Bruto startsalaris van € 9,81 bruto per uur, binnen afzienbare tijd groeit dit door tot € 10,50 per uur;
 • Naast het bruto salaris spaar je 18% aan reserveringen en vakantiegeld;
 • Een informele en gezellige werksfeer.

Wij vragen

 • Je hebt minimaal een HBO diploma;
 • Je bent flexibel en commercieel ingesteld;
 • Je bent leergierig;
 • Je beschikt over goede sociale en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je toont lef, initiatief en bent enthousiast;
 • Je kunt je in de klant verplaatsen door goed te luisteren en je kan inventariseren wat de wensen zijn van de klant.
Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Freeke en Ilse zijn bereikbaar op 050-3112500. Heb je interesse, dan nodigen wij jou uit om online te solliciteren op deze vacature. De sluitingsdatum van deze vacature is niet aan de orde omdat er meerdere instroom data zijn. Dus heb je interesse reageer dan zo snel mogelijk!

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle vacatures en ontwikkelingen!
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Jildou Bles.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Groningen
Herestraat 103
9711 LG   Groningen

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Parttime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1740
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250003573