Parttime Klantenservice Medewerker ING | 28 of 32 uur |

Vast | Groningen | 36 uur | MBO | Makelaardij / Vastgoed, Telecommunicatie

Organisatie-omschrijving

Webhelp is een facilitair Contact Center en handelt al 30 jaar klantcontact af voor verschillende bedrijven. Ze heeft klanten als (zorg)verzekeringsmaatschappijen, banken en ook energieleveranciers. De bedrijfscultuur bij Webhelp is fris en open en wordt gekenmerkt door een professionele houding, werken vol passie en altijd in ontwikkeling zijn.

Functie-omschrijving

Ken je het WOW gevoel? Dat wil ING haar klanten graag geven voor de dienstverlening die zij verdienen. Door jouw optimale gesprekstechnieken en drang om de klant zo goed mogelijk te willen helpen beleefd de klant plezier aan het gebruik van de producten en diensten van de ING. Zo leuk, die dankbare klanten!

Als parttime klantenservice medewerker bij ING in Groningen belt de klant jou. De reden van deze telefoontjes zijn erg divers. Een pinpas die is verloren, nieuwe rekening openen, online bankieren, verzekeren en er bestaan nog veel meer onderwerpen waar vragen voor te bedenken zijn. Voor al deze vragen en problemen ben jij de held in het bedenken van oplossingen. En daar mag jij best wel trots op zijn. Samen met je collega’s ga je voor de beste resultaten, successen worden uiteraard gevierd. Heb jij een keer wat minder succesvolle dag achter de rug, dan mag je best even mopperen. Je collega’s vangen je wel op.

Dus ben jij de parttime klantenservice medewerker die de ING klant altijd op de eersteplek zet en wil je die heldenstatus pakken? Grijp dan je kans door te solliciteren!

Ons aanbod

Het grote voordeel van werken in een klantenservice is de flexibiliteit. Een baan bij ING is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of een tijdrovende hobby. Als callcenter medewerker ben jij niet het gezicht maar de stem van ING.

Wat het jou nog meer oplevert:
  • Een min-max contract van minimaal 20 en maximaal 36 uur per week je mag zelf kiezen;
  • Goede reiskostenvergoeding én parkeergelegenheid;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Het start salaris is € 9,00 bruto per uur;
  • Naast het bruto salaris spaar jij 18% aan verlofuren en vakantiegeld;
  • Een baan voor langere periode.

Wij vragen

Voordat jij aan de slag kan gaan om al die ING klanten blij te maken moet die kennis er nog in. Een fulltime training van 12 werkdagen zal jou klaar stomen om de held uit te hangen. Voordat je begint aan de training wordt er van jou verwacht dat jij je certificaat Wet Financieel Toezicht (WFT) gaat behalen. Wij snappen dat je hier meer over wilt weten, google het alvast even en wij vertellen je de rest bij een persoonlijk gesprek.

En verder:
  • Heb je minimaal een MBO 3 opleiding afgerond;
  • Je hebt de eerste drie maanden na de start van de training geen plannen om op vakantie te gaan want dan gaat al je kersverse kennis verloren;
  • Ben je 2 avonden tot 21.00 uur beschikbaar;
  • Naast Nederlands kun jij ook gesprekken in het Engels voeren.
Klinkt dit als een uitdaging die jij wel wilt aangaan? Dan ziet Ilse graag je meest recente cv in haar inbox verschijnen. Dit kun je het beste doen via de sollicitatiebutton want die zorgt er namelijk voor dat je cv ook daadwerkelijk bij Ilse terecht komt. Mocht je een zinvolle vraag willen stellen dan mag je contact met Ilse opnemen, ze is telefonisch slecht bereikbaar omdat ze nogal druk is met het invullen van vacatures. Als ze bereikbaar is dan kun je bellen naar 050-3112500. Je kunt haar ook een mail sturen, Ilse ruimt elke dag haar mail op. Haar email adres is i.brouwer@olympia.nl.

De eerstvolgende training gaat starten op 2 februari 2017 maar de procedure wordt nu al in gang gezet omdat je voorafgaand aan de startdatum nog je WFT moet halen. Een absolute sluitingsdatum is er niet, is de klas gevuld dan gaat de vacature sluiten. De eerste gesprekken bij ING staan begin januari gepland.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Groningen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Groningen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Debbie Land.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Groningen
Herestraat 103
9711 LG   Groningen

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Parttime
Aantal uur
36
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1560
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1250003569