Servicemonteur Benelux

Vast | Rotterdam | 40 uur | MBO | Bouw / Installatie

Organisatie-omschrijving

Het bedrijf is al 80 jaar actief binnen de beton- en betonstaalverwerkende industrie. Hun kracht ligt in het ontzorgen van klanten bij de realisatie van hun plannen voor productie uitbreiding of complete nieuwbouw. Zij zijn de specialist in het bouwen van betonbereidings- en betonstaalveerwerkingsinstallaties, of zelfs complete fabrieken.

Functie-omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven servicemonteur. Je draagt zorg voor het gebruiksgereed installeren en opleveren van nieuwe installaties en apparatuur binnen de betonindustrie. Daarnaast verricht je onderhoud en los je storingen en klachten op aan bestaande installaties. Deze storingen kunnen electrisch, pneumatisch, hydraulisch en/of mechanisch van aard zijn. Het verrichten van preventief onderhoud aan bestaande machines en apparatuur is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je onderhoudt direct contact met de klant en treedt daarbij op als belangrijke adviseur omtrent het onderhoude en het gebruik van de machine of installatie. (Je werkgebied betreft de gehele Benelux, incidenteel behoort een klus daarbuiten ook tot de mogelijkheden)

Ons aanbod

Een zeer afwisselende technische functie met veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij iedere dag een nieuwe uitdaging zal blijken te zijn. Een platte organisatie met korte communicatielijnen, waarin beslissingen snel worden genomen.

Wij vragen

Een allround technische scholing, inclusief kennis van pneumatiek, hydrauliek, PLC's, het lezen van electrische en hydraulische schema's, aansluittekeningen en werktuigbouwkundige tekeningen. Je hebt bij voorkeur een werktuigbouwkunde opleiding (minimaal MTS) afgerond en bent in het bezit van diploma VOL-VCA. Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie. Je communicatieve vaardigheden spreken voor zich en je bent jezelf er continue van bewust dat je als servicemonteur de ambassadeur van ons bedrijf bent. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan hoog in jouw vaandel. Je bent bereid om zonodig ook buitende normale werktijd inzetbaar te zijn en hebt derhalve geen 8-5 mentaliteit. Je beschikt over een goede mondelinge beheersing van de Duitse en Engelse taal (in geschrift is een pré)
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Oud-Beijerland staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Oud-Beijerland. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Frances Pas.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Oud-Beijerland
Vlietkade 9
3262 JN   Oud-Beijerland

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Vakgebied
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 3500
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1290002037

Eerder bekeken vacatures