Fulltime (Inhouse) Vestigingsassistent/Junior Planner in Amsterdam

Vast | Amsterdam | 40 uur | HBO | Uitzendbureaus / Detachering / W&S

Organisatie-omschrijving

.

Functie-omschrijving

Heb jij ervaring in de administratieve ondersteuning en krijg jij energie van een wat hectische omgeving? Sta jij sterk in je schoenen en streef jij graag samen met je team naar een optimaal eindresultaat? Dan ben jij onze nieuwe vestigigingsassistent/junior planner! Reageer snel zodat we kennis met je kunnen maken!

Als vestigingsassistent bij Olympia Uitzendbureau draag je zorg voor de administratieve ondersteuning op de vestiging. Het gaat om een Inhouse vestiging van de Stadsreiniging Gemeente Amsterdam. Hier biedt je proactief ondersteuning aan het team in de dagelijkse werkzaamheden, zodat iedere medewerker de maximale focus heeft op zijn of haar kerntaken om zo de gezamenlijke vestigingsdoelstellingen te behalen.

Deze ondersteuning bied je onder andere op het gebied van verloning. Hierbij vewerk je tijdig en correct de gewerkte uren van de flexkrachten. Daarnaast komen er HR-werkzaamheden bij kijken, zoals het aanmaken van contracten, het bijhouden van personeelsdossier en registratie van ziekte. Tot slot ben je het aanspreekpunt voor flexkrachten.

Naast de administratieve werkzaamheden word je opgeleid tot junior planner. Je bent verantwoordelijk voor het maken van dag- en weekplanningen van de Gemeente Reiniging. Bij deze functie als junior planner horen de volgende werkzaamheden:
 • Plannen van de stadsreiniging medewerkers;
 • Oplossen van ad hoc vraagstukken;
 • Contact onderhouden met diverse teamleiders van de Gemeente Amsterdam;
 • Aanspreekpunt zijn voor uitzendkrachten;
 • Back up voor andere planners.
Past deze functie bij jou en ben jij hierin geïnteresseerd? Laat ons dan snel kennis met je maken!

Ons aanbod

Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als planner kun je naast een goed salaris rekenen op:
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen, 3 maandelijkse bonus, aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie om nieuwe klanten binnen te halen aanstekelijk werkt op de vestiging. De door jouw ingebrachte kennis & ervaring en vernieuwende ideeën over hoe we de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen optimaliseren en uitbouwen krijgen hierin alle ruimte!
In onze benadering naar zowel klant als collega staan continu onze kernwaarden ondernemerschap, winnen, ontwikkelen, team en helpen centraal. Dit vertaalt zich naar een uitstekend werkklimaat en een mooie basis om de doelstellingen van onze medewerkers te behalen.

Wij vragen

Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Je omgeving omschrijft jou als een representatieve, enthousiaste doener met een goed gevoel voor mensen. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten. Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding en je creativiteit. Daarnaast vragen wij:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Organisatorisch sterk, resultaatgericht en accuraat
 • Je staat sterk in je schoenen
 • Administratief goed onderlegd
 • Communicatief vaardig
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Charlotte Blom.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Amsterdam
Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX   Amsterdam

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Vakgebied
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1800
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1330002916