Magazijnmedewerker Jumbo DC fulltime

Tijdelijk | Breda | 32 uur | MAVO | Productie / Industrie

Organisatie-omschrijving

Jumbo is één van de snelst groeiende retailondernemingen in Nederland. Je kent Jumbo van de zeven garantieregelingen, van de altijd laagste prijsgarantie, je kent Jumbo van de Max Verstappen reclames.

Jumbo heeft in Nederland heel veel winkels, waar alle producten verkocht worden, maar voordat deze in de winkel terecht komen moeten zij vanuit het Distributiecentrum komen.

Bij het distributiecentrum in Breda kun jij gaan werken!

Functie-omschrijving

Voor het grote distributiecentrum Jumbo in Breda zijn wij op zoek naar orderpickers. Jumbo DC schuitema heeft twee grote hallen waar alle producten van Jumbo opgeslagen worden, klaar gezet worden voor transport en verzonden worden naar de winkels van Jumbo.

Vanuit Breda worden meer dan 100 jumbo winkels beleverd in zuid-west Nederland. Dit betekent honderden vrachtwagens op een week, nog veel meer rolcontainers en zelfs nog veel meer producten die elke week klaar gezet moeten worden.

Jij kunt daar deel van uit maken! Als orderpicker ga je aan de slag in het VERS gedeelte van Jumbo. Het is daar ongeveer 2 tot 3 graden binnen. Je wordt onderdeel van een team, de teamleider en trainers gaan jou begeleiden naar je nieuwe job. Je gaat leren orderpicken. Jumbo maakt gebruik van een voicepicksysteem d.m.v. een headset en ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van de orders.

Ben jij een doorzetter , houd je van aanpakken en wil je flink bijverdienen in een gezellige omgeving? Dan is dit de juiste plek voor jou!

Elke week worden rondleidingen verzorgt door onze collega's Francoise en Remco. Wil jij ook op rondleiding? Bel naar onze vestiging en zorg dat je niet te laat bent. Je moet eerst bij het uitzendbureau op gesprek voordat je naar de rondleiding gaat

076-5155155 voor meer informatie

Ons aanbod

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd::

16 jaar € 4,74
17 jaar € 5,75
18 jaar € 6,40
19 jaar € 7,30
20 jaar € 8,14
21 jaar € 9,00
22 jaar € 10,11
23 jaar € 11,60

Daarnaast ontvang je vanwege de kou een koudetoeslag van 27 cent per uur.

Na 288 gewerkte uren zal je salaris opnieuw verhoogd worden met ongeveer 60 cent per uur

Leuk verdienen dus!

Wij vragen

Ben jij woonachtig in Breda of de nabije omgeving en vind je het leuk om in een omgeving te werken waar hard werken en gezelligheid samen komen? Ben je fulltime beschikbaar tussen maandag en zaterdag, vind je het niet erg om vroeg op de dag te starten en spreek je Nederlands en/ of Pools? Dan is deze functie iets voor jou!
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Breda staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Breda. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Marc Everaard.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Breda
Willemstraat 5
4811 AH   Breda

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
32
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2010
Dienstverband
Tijdelijk
Werk-/Denkniveau
MAVO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5640000026

Eerder bekeken vacatures