Verkoper in de buitendienst omgeving Arnhem

Tijdelijk met uitzicht op vast | Arnhem | 40 uur | MBO | Zakelijke dienstverlening

Organisatie-omschrijving

De organisatie waar jij als topverkoper aan de slag gaat is Nuon, één van de grootste organisaties in de gas- en energiebranche. De commerciële tak van Nuon waaronder deze functie valt, is Nuon Sales Force. Nuon Sales Force verkoopt energieproducten aan particulieren en het MKB in heel Nederland. Er werken ruim 200 gedreven sales professionals, die stuk voor stuk veel vrijheid hebben om hun sales- en salarisambities werkelijkheid te maken.
Jouw werkgebied zal groot Arnhem worden.

Functie-omschrijving

In het eerste opzicht is deze functie een echte verkoopfunctie, waarbij het belangrijk is om nieuwe contracten te scoren. Maar dit is lang niet alles wat er bij komt kijken. Naast de verkoop is het belangrijk om de mensen aan het bedrijf te binden. Dit doe je door klant- en servicegericht te zijn en te handelen in het belang van de klant. Op commercieel gebied ben je natuurlijk al goed, maar elke dag start met een korte training om gemotiveerd op pad te gaan. Daarna ga vertrek je met je ipad en overtuig je de mensen om een nieuw contract bij jou af te sluiten.

Ons aanbod

Het werk dat je gaat doen is afwisselend en uitdagend. Afwisselend omdat je met veel verschillende klanten in contact komt, die allemaal een andere aanpak nodig hebben. Uitdagend omdat je wordt gemotiveerd om steeds meer te verkopen. Je wordt gemotiveerd door de trainingen die worden gegeven. Al die trainingen zorgen ervoor dat je een salestopper wordt die steeds meer gaat verdienen. Kort gezegd bieden we je:
  • Een uitdagende sales functie
  • Een boven modaal salaris
  • Ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van trainingen

Wij vragen

Voor deze functie is het belangrijk dat je commercieel bent ingesteld. Daarmee bedoelen we dat je gedreven bent om te scoren, overtuigingskracht bezit en kunnen enthousiasmeren. Verder is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.

Mocht je interesse hebben in deze functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 026-3514110 en vraag naar Jill Brock.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Jill Brock.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Arnhem
Velperplein 17
6811 AH   Arnhem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2500
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1210003860