Sales vertegenwoordiger buitendienst regio Arnhem

Tijdelijk met uitzicht op vast | Arnhem | 40 uur | MBO | Zakelijke dienstverlening

Organisatie-omschrijving

De organisatie waar jij als topverkoper aan de slag gaat is Nuon, één van de grootste organisaties in de gas- en energiebranche. De commerciële tak van Nuon waaronder deze functie valt, is Nuon Sales Force. Nuon Sales Force verkoopt energieproducten aan particulieren en het MKB in heel Nederland. Er werken ruim 200 gedreven sales professionals, die stuk voor stuk veel vrijheid hebben om hun sales- en salarisambities werkelijkheid te maken.
Jouw werkgebied zal groot Arnhem worden.

Functie-omschrijving

Als medewerker van het sales team zal jij consumenten informeren en overtuigen om over te stappen. Je bezoekt zelfstandig potentiele klanten in jouw werkomgeving. In dit geval is dat regio Arnhem. Wekelijks werk je met vooraf bepaalde individuele doelen en werk je daarnaast ook mee aan het behalen van teamtargets.
De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 11:30 tot 20:00 uur.

Ons aanbod

Als topverkoper van deze organisatie heb je elke dag de mogelijkheid om jouw productkennis, overtuigingskracht en verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Je begint iedere dag met een uur salestraining. De organisatie biedt jou coaching, begeleiding en online trainingen. Hiernaast heeft de organisatie jou het volgende te bieden:
  • Een salaris van gemiddeld €2500,- per maand, afhankelijk van jouw resultaten
  • iPad en telefoon
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld teamleider

Wij vragen

Het belangrijkste is dat je commercieel bent onderlegd, je vindt het leuk om te scoren en ziet het werken met targets als een uitdaging. Daarnaast vind jij het niks om de hele dag op kantoor te zitten en ben je graag onderweg. Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar, maar de voorkeur ligt bij 40 uur per week beschikbaarheid. Als laatste heb je minimaal MBO werk- en denkniveau.

Mocht deze functie jou aanspreken, aarzel dan niet en solliciteer! We zoeken meerdere kandidaten. Mocht je vragen hebben, bel 026-3514110 en vraag naar Jill Brock.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Jill Brock.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Arnhem
Velperplein 17
6811 AH   Arnhem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2500
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1210003859