Verkoper buitendienst Nuon Sales Force Arnhem

Tijdelijk met uitzicht op vast | Arnhem | 40 uur | MBO | Telecommunicatie

Organisatie-omschrijving

De organisatie waar jij als topverkoper aan de slag gaat is Nuon, één van de grootste organisaties in de gas- en energiebranche. De commerciële tak van Nuon waaronder deze functie valt, is Nuon Sales Force. Nuon Sales Force verkoopt energieproducten aan particulieren en het MKB in heel Nederland. Er werken ruim 200 gedreven sales professionals, die stuk voor stuk veel vrijheid hebben om hun sales- en salarisambities werkelijkheid te maken.
Jouw werkgebied zal groot Arnhem worden.

Functie-omschrijving

Elke werkdag start je om 11:30 uur met het team op het kantoor in Arnhem. Tijdens deze kick-off staat het bespreken van de sales en teambuilding centraal. Nuon heeft creatieve, leuke manieren om de beste verkopers te belonen. Na de kick-off vertrek je om jouw werkdag te starten. Gewapend met een iPad met adressen van potentiele Nuon klanten ga je het werkveld in. Nuon selecteert voor jou de adressen die geschikt zijn, zodat je bij elk adres tegenover een potentiele Nuon klant staat. Je werkt in je eigen gebied. Om 20:00 uur sluit jij je dag af en ga je tevreden naar huis toe. Je kijkt terug op een succesvolle dag waarbij je nieuwe verkooptechnieken in hebt gezet en je interessante nieuwe mensen hebt ontmoet.

Ons aanbod

Wanneer je gaat werken voor Nuon krijg je de kans om een A-merk op je CV toe te voegen. Daarnaast is dit de kans om jezelf op commercieel gebied te ontwikkelen.
Nuon biedt diverse kansen op doorgroeien. Vanuit de verkoopfunctie is het mogelijk om door te groeien naar teamleider of naar andere functies binnen Nuon.
Je komt te werken in een hecht team die allen een passie delen voor het verkoopvak.
Daarnaast biedt Nuon jou:
  • Een salaris van gemiddeld €2500,- per maand (on target earning)
  • Diverse trainingsmogelijkheden.
  • Afwisselend en uitdagend werk.
  • Ideale werktijden (uitslapen!).
De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 11:30 tot 20:00 uur.

Wij vragen

Voor deze functie is het belangrijk dat je de drive hebt om te scoren. Jij vindt het een uitdaging om steeds het beste uit je salesgesprekken te halen. Je bent commercieel ingesteld en denkt in kansen en mogelijkheden. Daarnaast bezit je overtuigingskracht en een vlotte babbel.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar (liefst 40 uur).
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem.
  • Je bent representatief.
  • Je beheerst de Nederlandse taal volledig.
Mocht je interesse hebben in deze functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 026-3514110 en vraag naar Jill Brock
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Jill Brock.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Arnhem
Velperplein 17
6811 AH   Arnhem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2500
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1210003858