Intercedent Heerenveen

Vast | Heerenveen | 40 uur | HBO | Uitzendbureaus / Detachering / W&S

Organisatie-omschrijving

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van de Nederlandse uitzendbranche. Naast de focus op het tot stand brengen van werkrelaties, onderscheidt Olympia zich doordat het als enige in de branche met zelfstandige franchiseondernemers werkt. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Samen vormen we een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. Van de voordelen die dat biedt, profiteren we ook meteen weer: aanvullende expertise vanuit het Olympia Service Center en een sterke (online) wervingskracht. Dus met zowel landelijke als lokale aanwezigheid en expertise combineren we het beste van twee werelden. En dát maakt ons uniek en daar plukken onze klanten de vruchten van!

Functie-omschrijving

Door de groei van onze organisatie zoeken wij momenteel een enthousiaste intercedent voor onze vestiging in Heerenveen. Als intercedent vervul je een zeer veelzijdige functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de resultaten van jouw branche. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden.

Om dit te bereiken liggen jouw verantwoordelijkheden voornamelijk bij:
  • Het realiseren van de groei van zowel ons marktaandeel als een goede relatie en de bruto winst bij nieuwe en bestaande klanten;
  • Op een proactieve wijze potentiële uitzendkrachten enthousiasmeren om een perfecte match te maken tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht;
  • Het begeleiden en verder bemiddelen van de werkende uitzendkrachten en gedetacheerden;
  • Het bezoeken van bestaande en nieuwe klanten;
  • Het afhandelen van alle werkzaamheden die voort komen uit het plaatsen van een uitzendkracht bij de vacature, zoals het beantwoorden van vragen, het afhandelen van de administratie en het oplossen van problemen.
Als intercedent op de vestiging Heerenveen maak je onderdeel uit van het team Friesland wat bestaande is uit 15 collega’s verdeeld onder de vestigingen Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en Sneek.

Ons aanbod

Werken binnen een organisatie waar wij elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor opdrachtgevers, de uitzendkrachten en onszelf. Je komt te werken in een enthousiast team met leuke collega’s die met elkaar ergens voor gaan. Je kunt rekenen op een combinatie van een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen. Daarnaast bieden wij persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Wij beschouwen persoonlijke ontwikkeling als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en investeren in onze medewerkers door persoonlijke begeleiding en het bieden van uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Het aangegeven salaris is een indicatie en is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring.

Wij vragen

  • Een afgeronde opleiding en HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de uitzendbranche of commerciële dienstverlening;
  • Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs B;
  • Eigenschappen die we graag bij jou terug zien: klant- en resultaatgericht, flexibiliteit, initiatief, overtuigend, proactief, ondernemend, doorzettingsvermogen, communicatief, stressbestendig en een enthousiaste doener.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Heerenveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Heerenveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Kees Drent.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Heerenveen
Herenwal 21
8441 BA   Heerenveen

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2250
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1860001144

Eerder bekeken vacatures