Fulltime Commercieel Intercedent Amsterdam gezocht

Amsterdam | Fulltime | 40 uur | HBO werk- en denkniveau

Organisatie-omschrijving

.

Functie-omschrijving

Ter uitbereiding van ons team op de vestiging in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste, maar vooral commercieel ingestelde intercedent. Als commercieel intercedent heb je meerdere taken, maar het grootste gedeelte van je tijd ben je vooral bezig met kerntaak namelijk:
  • Het bezoeken van relaties van Olympia;
  • Het actief benaderen van potentiële nieuwe relaties in Amsterdam;
Daarnaast zorg je voor:
  • Werving en selectie van kandidaten;
  • Het begeleiden en verder bemiddelen van de werkende uitzendkrachten en gedetacheerden;
  • Het verzorgen van de bijbehorende administratie.

Ons aanbod

Wij combineren een goed salaris inclusief een interessante bonusstructuur met uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Wij beschouwen persoonlijke ontwikkeling als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en investeren in onze medewerkers door persoonlijke begeleiding en het bieden van uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kom je te werken binnen een team van enthousiaste en leuke collega's die ergens voor gaan.

In onze benadering naar zowel klant als collega staan continu onze kernwaarden ondernemerschap, winnen, ontwikkelen, team en helpen centraal. Dit vertaalt zich naar een uitstekend werkklimaat en een mooie basis om de doelstellingen van onze medewerkers te behalen.

Je startsalaris is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Wij vragen

Wij vragen HBO werk en denkniveau, ervaring in een commerciële functie, een resultaatgerichte werkhouding en een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Verder beschik je over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en ben je klantgericht in combinatie met een flexibele instelling.

Als commercieel intercedent zal je aan de slag gaan in de regio Amsterdam. Woonachtig in deze omgeving is dan ook een pre.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Amsterdam staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Amsterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Eline Nygard.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Amsterdam
Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX   Amsterdam

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 346600
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO werk- en denkniveau
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1330002908