Parttime buschauffeur voor Arriva

Schelluinen | Parttime | 23 uur | MBO werk- en denkniveau

Organisatie-omschrijving

Arriva is een Nederlandse vervoersmaatschappij, met haar hoofdvestiging in Heerenveen.

Arriva Nederland verzorgt stads- en streekvervoer per bus in verschillende regio's in het land en exploiteert een aantal regionale treinverbindingen.

Arriva ziet zichzelf als een ondernemende, slagvaardige speler in het personenvervoer met passie voor samenwerken, kwaliteit en resultaat. Dit bereiken ze door hun reizigers een goede reis te bieden. Enkele kernwaarden: veilig, betrouwbaar, ondernemend, toegankelijk, betrokken en duurzaam.

Functie-omschrijving

Buschauffeur zijn is een mooi beroep. Er worden wel de nodige eisen aan je gesteld. Het is een functie met een hoge mate van zelfstandigheid, en ideaal voor mensen die affiniteit hebben met deze vorm van dienstverlening.

Als buschauffeur bij Arriva rijd je met een stads-, streek- of gelede(harmonica) bus. Met deze bus zorg je ervoor dat de reizigers tijdig en veilig van A naar B vervoerd worden. Tijdens de rit heb je vaak met drukke en soms ook onoverzichtelijke verkeerssituaties te maken. Fietsers, voetgangers en automobilisten zorgen ervoor dat je continue op je hoede moet zijn om de reiziger comfortabel en veilig te vervoeren.
Je bent verantwoordelijk voor jouw passagiers, de bus en de voorraad plaatsbewijzen. Hiervoor beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, rij je rustig en kan je goed omgaan met druk. Het is belangrijk dat je ten alle tijden rustig blijft en de juiste keuzes maakt. Jij bent de gastheer voor je passagiers en daarmee hét visitekaartje voor Arriva.

Spreekt een afwisselend beroep met onregelmatige werktijden je aan? Kan jij de verantwoordelijkheid aan voor het rijden op een bus vol met mensen in soms druk verkeer? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Ons aanbod

Bruto uurloon van € 13.23
Leuke collega's bij Arriva Schelluinen (gelegen in het midden op de lijn Breda - Utrecht)

Wij vragen

  • Het betreft een functie op oproepbasis, het aantal uur per week kan varieren tussen de 0 uur per week tot 40 uur per week.
  • Beschikking over eigen vervoer
  • Je hebt minstens MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt een goed zichtsvermogen, je kunt kleuren en signalen goed onderscheiden.
Daarnaast voldoe je aan de onderstaande eisen:
  • Je beschikt over het rijbewijs D
  • Je hebt een geldige medische pas
  • Je bent in het bezit van het vakdiploma CCVB en code 95
  • je kunt een VOG overleggen
  • je hebt een geldig legitimatiebewijs
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Gorinchem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Gorinchem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Ellen Raaymakers.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Gorinchem
Concordiaweg 155
4206 BK   Gorinchem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Parttime
Vakgebied
Aantal uur
23
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 2293
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO werk- en denkniveau
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1660001327

Eerder bekeken vacatures