Regionaal Accountmanager Noord-Oost

Vast | 'S-Gravenhage | 40 uur | HBO | Uitzendbureaus / Detachering / W&S

Organisatie-omschrijving

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Functie-omschrijving

Als Regionaal Accountmanager houd je je 100% bezig met New Business binnen jouw eigen regio Noord-Oost (Arnhem, Veenendaal, Leeuwarden, Groningen e.o.). Je stelt een strategisch jaarplan op hoe jij, in samenwerking met de vestigingen, per regio de top 50 prospects kan werven, met als doel het markaandeel/omzet te vergroten bij (potentiele) regionale accounts. Het gaat hier om prospects met een omzetverwachting tussen de € 500.000,- en € 2.500.000,-. Na implementatie wordt het contract overgedragen aan de verantwoordelijke vestiging en wordt het account door deze vestiging bediend. Accounts met een waarde van 2,5 miljoen of meer worden na een overgangsfase overgedragen aan de afdeling National Accountmanagement.


Binnen de vastgestelde regio neem je als Regionaal Accountmanager Noord-Oost het eerste initiatief tot relatieactiviteiten om zo jouw eigen netwerk op te bouwen. Je legt gemakkelijk contact met anderen en laat op een voorkomende wijze merken geïnteresseerd te zijn. Daarbij weet je Olympia op een positieve manier neer te zetten. Bij contacten benut je de kansen optimaal om onze producten/diensten onder de aandacht te brengen en ben je in staat klanten voor je te winnen. Je neemt het initiatief om onontgonnen gebieden te ontdekken, ook in de segmenten waar Olympia nog niet in gespecialiseerd is. Je neemt het voortouw en zo nodig verantwoorde risico’s. Je overziet de gevolgen van je eigen besluiten op de lange termijn en je hebt daarom oog voor goed uitvoerbare klantafspraken.

Als Regionaal Accountmanager Noord-Oost maak je onderdeel uit van het accountteam New Business bestaande uit 7 Regionaal Accountmanagers. In deze rol leg je verantwoording af aan de Directeur Regionaal Accountmanagement.

Ons aanbod

Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als Regionaal Accountmanager, kun je naast een goed salaris rekenen op het volgende:
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen, een leaseauto, een bonusregeling en aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen;
  • Een baan binnen een dynamische, inspirerende en ondernemende organisatie waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
  • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie aanstekelijk werkt. De door jou ingebrachte kennis en vernieuwende ideeën krijgen alle ruimte!
Interesse?
Dan ontvangen we graag jouw reactie! Dat kan door een mail te sturen aan sollicitaties@olympia.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Cindy van Weeren, via telefoonnummer 070-3381050.

Wij vragen

Als Regionaal Accountmanager Noord-Oost vind je het een uitdaging om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan Olympia te binden. Je bent een commercieel ingestelde doorzetter en hebt als ondernemend persoon oog voor kansen en signalen uit de markt. Je weet deze te vertalen naar commerciële offertes, waarbij je de klantbehoeftes overtreft en maximale resultaten boekt. Met jouw positieve instelling en energie weet je mensen te overtuigen, te motiveren en te mobiliseren. Je bent overtuigend, netwerkgericht, creatief, innovatief en hebt een duidelijke visie.

Verder beschik je over:
  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de uitzendbranche, waarvan minimaal 2 jaar relevante werkervaring in accountmanagement gericht op New Business;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met complexe aanbestedingstrajecten;
  • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Wij zijn bij voorkeur op zoek naar kandidaten uit de regio Noord-Oost (Zwolle e.o.)
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Olympia Service Center staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Olympia Service Center. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Ieke Segers.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Den Haag
Eisenhowerlaan 140
2517 KN   Den Haag

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 4000
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5110000266

Eerder bekeken vacatures