Contact center medewerker Goede doelen Tilburg

Vast | Tilburg | 40 uur | MBO | Telecommunicatie

Organisatie-omschrijving

Teleperformance is een facilitair contact center dat onder anderen de klantenservice van Goede Doelen/Loterijen inhouse heeft. Je zal bij het vervullen van deze functie per direct in dienst komen van Teleperformance.

Functie-omschrijving

Heb jij affiniteit met goede doelen en ben jij in staat om, op basis van jouw enthousiasme, bestaande klanten te behouden? Dan is de vacature als Contact center medewerker op jouw lijf geschreven!

De klanten die je spreekt sponsoren goede doelen, door deel te nemen aan verschillende loterijen. Als een klant belt om zijn abonnement op te zeggen, heb jij altijd begrip voor de situatie. Je signaleert wel actief de kans om het stopzetten om te buigen. Daarnaast beantwoord je uiteenlopende vragen van klanten over de goede doelen die gesponsord worden. Uiteraard is het ook jouw verantwoordelijkheid om alles correct te administreren. Je moet hierbij snel kunnen schakelen tussen diverse systemen en de verschillende loterijen.

Je kunt in deze functie veel creativiteit kwijt, je hebt leuke gesprekken en scoor jij graag, dan is dit voor jou de perfecte functie. Ook hoef je in deze functie niet in de weekenden te werken.

Jouw ontwikkeling:
Om je klanten goed te woord te kunnen staan en saleskansen actief te kunnen signaleren, krijg je een fulltime training aangeboden van twee weken. Om te kunnen starten als Contact center medewerker medewerker is het een vereiste dat je beschikbaar bent voor de training die overdag plaatsvindt. Naast de training, waarin je alles leert over de verschillende abonnementen die de loterij aanbiedt, neem je ook deel aan het onboarding programma. Tijdens deze onboarding leer je alles over onze opdrachtgever en maak je meteen kennis met je nieuwe collega’s!

Ons aanbod

Als je aan de slag gaat als Contact center medewerker dan kun je naast een passend salaris rekenen op:
  • leuke acties en aanbiedingen;
  • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis.
Reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
  • 22 vakantiedagen met de mogelijkheid om per kwartaal een extra vakantiedag te verdienen (op basis van een 40-urige werkweek).

Wij vragen

Jij hebt het vermogen om je te verplaatsen in de situatie van de klant. Je weet op basis van je kennis, en enthousiasme voor de verschillende loterijen, een goed klantgesprek te voeren. Bovenal vind jij het leuk om te scoren, door het behouden van klanten die hun abonnement op willen zeggen.

Daarnaast:
  • beschik je over MBO werk- en denkniveau;
  • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (zowel in woord als geschrift);
  • heb je het vermogen om snel te kunnen schakelen;
  • ben je twee weken fulltime beschikbaar voor de training;
  • ben je 24 tot 40 uur flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 21:00 uur;
  • ben je twee avonden per week beschikbaar.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Tilburg staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Tilburg. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Anouska van Zeelst.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Tilburg
Stadhuisplein 356 A
5038 TH   Tilburg

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1548
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1560006324