Toezichthouder/Surveillant tijdens Keukenhof 2017

Tijdelijk met uitzicht op vast | Leiden | 20 uur | MBO | Overheid / Non-Profit

Organisatie-omschrijving

Arriva DE bus vervoerder!

Functie-omschrijving

Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste gastheren en gastvrouwen voor tijdens het keukenhofproject 2017 in de regio Leiden en Schiphol, van 23 maart tot en met 21 mei.

In deze functie ben je het visitekaartje van de vervoerbedrijven en zichtbaar aanwezig op stations en in bussen. Als gastheer of -vrouw zorg je samen met jouw collega's dat reizigers worden geïnformeerd en geholpen bij hun vragen tijdens hun reis, op stations of in de bus van en naar Keukenhof. Tevens zorg je er voor dat de regels worden nageleefd, door reizigers aan te spreken op ongewenst gedrag en controleert de plaatsbewijzen. Je hebt een klantvriendelijke houding, maar wanneer de situatie onverhoopt escaleert fungeer je als beveiliger. Je weet precies in te schatten wanneer je moet ingrijpen en hoe je moet reageren op bepaalde situaties.

De uren die jij kunt werken variëren van 20 tot 40 uur per week. De planning wordt ongeveer, in overleg met jouw, een week van te voren gemaakt.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende en dynamische baan. Het betreft een functie voor 20 tot 40 uur per week. De uren kunnen verschillen per week. Het salaris wordt bepaald volgens het CAO beroepsgoederenvervoer.

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte teamplayer die zijn of haar mannetje staat! Je bent een echte doorzetter en weet hoe je de passagiers, van verschillende nationaliteiten, tevreden stelt. Naast dat je klantvriendelijk bent en gastvrij, kan je ook als beveiliger functioneren wanneer dit nodig is. Het is belangrijk dat je correct met deze vrijheid om kan gaan.
  • Je bent woonachtig in de regio Leiden en schiphol
  • Je bent iemand die goed met mensen om kunt gaan
De keukenhof is van 23 maart t/m 21 mei 7 dagen per week geopend. Je vindt het geen probleem om in deze periode om de weekenden te werken,
Je bent doorgaans veel beschikbaar zodat je makkelijk ingepland kan worden. Echter is dit ook een hele leuke en flexibele bijbaan voor naast je school en/of studie.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Suzette Dubbeldeman.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Leiden
Kort Rapenburg 6
2311 GC   Leiden

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
20
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1988
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590003224