Manager Inhouse

Vast | 'S-Gravenhage | 40 uur | HBO | Uitzendbureaus / Detachering / W&S

Organisatie-omschrijving

Olympia Uitzendbureau is het grootste lokale uitzendbureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer ondernemende gedreven managers die uit dezelfde regio komen, waardoor wij dezelfde taal spreken als onze klanten en kandidaten. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Binnen de eigenbeheer vestigingen dagen we onszelf uit om de beste werkwijzen, meest gestroomlijnde processen en (nieuwe) waarde proposities te ontwikkelen, welke we vervolgens verder uit kunnen rollen binnen de franchisevestigingen.
Samen vormen we een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. Van de voordelen die dat biedt, profiteren we ook meteen weer: aanvullende expertise vanuit het Olympia Service Center en een sterke (online) wervingskracht. Dus met zowel landelijke als lokale aanwezigheid en expertise combineren we het beste van twee werelden. En dát maakt ons uniek!

Functie-omschrijving

Olympia heeft meer dan 60 inhouse locaties verspreid over het land, waarvan ongeveer 1/3 in eigen beheer is en 2/3 onder de verantwoordelijkheid valt van onze ondernemers. Olympia is bezig om haar ‘Large Account strategie’ te optimaliseren, waarbij het herinrichten van de afdeling Inhouse cruciaal is. Als Manager Inhouse speel je een belangrijke rol in het goed inrichten en verder optimaliseren van deze afdeling. Je bent P&L verantwoordelijk voor de eigen beheer vestigingen en ondersteunt de ondernemers bij de juiste inrichting en optimalisatie van onze inhouse dienstverlening. Je stuurt zowel het team met Procesmanagers aan als de Inhouse Vestigingsmanagers en de Inhousespecialisten op de verschillende locaties. Medewerkers geef je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleert hen in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Je signaleert kansen, ook voor de klant, en anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Daarbij heb je oog voor zowel onze organisatiedoelstellingen als voor de uitgangspunten van de klant. Je bent, in nauwe samenwerking met het accountmanagersteam, eindverantwoordelijk voor de implementatie, borging en (financiële) performance van de aan jou toebedeelde Inhouse locaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor het projectmatig verbeteren van alle interne en externe processen en het uitrollen van efficiency maatregelen en het realiseren van kostenbesparingsprojecten (Total Cost of Ownership).
Ook adviseer je onze salesorganisatie bij offerte – en tendertrajecten op het gebied van onze inhouse dienstverlening.

De Manager Inhouse betreft een landelijke rol waarbij de meeste locaties zich concentreren in het zuiden. In dat kader gaat onze voorkeur uit naar iemand die woonachtig is in het midden van Nederland (Utrecht / Zuid-Holland / Brabant).

Als Manager Inhouse maak je onderdeel uit van het Olympia Inhouseteam bestaande uit 2 Managers Inhouse, 5 Procesmanagers Inhouse en diverse Inhouse vestigingsmanagers. Binnen deze rol leg je verantwoording af aan de Commercieel Directeur.

Ons aanbod

Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als Manager Inhouse kun je naast een goed salaris rekenen op:
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een leaseauto, bonusregeling, een telefoon & laptop, 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen;
  • Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
  • Een zeer verantwoordelijke en gevarieerde functie met bijzonder veel uitdagingen, waarbij jouw eigen ideeën en initiatieven over het verder inrichten en optimaliseren van de afdeling Inhouse alle ruimte krijgen.
Interesse?
Dan ontvangen we graag jouw reactie! Dat kan door een mail te sturen aan sollicitaties@olympia.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Cindy van Weeren, via telefoonnummer 070-3381050.

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die echt eigenaarschap neemt voor de verdere inrichting en ontwikkeling van deze afdeling en die graag financieel verantwoordelijk is. Je weet een constructieve bijdrage te leveren aan een gezamenlijk resultaat, klantrelatie en de sfeer in het team. Je herkent jezelf in de volgende competenties; operational excellence, procesmatig sterk, organisatiebewustzijn, analytisch vermogen, overtuigingskracht, inlevingsvermogen en coachen.

Als Manager Inhouse voldoe je tevens aan de volgende eisen:
  • HBO werk – en denkniveau
  • Minimaal 7 jaar werkervaring in de uitzendbranche, ervaring met volume klanten (inhouse) is een must
  • Minstens 3 jaar leidinggevende ervaring aan 10 FTE
  • Aantoonbare projectmanagement ervaring
  • Ervaring met Lean Six Sigma (of vergelijkbaar)
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Olympia Service Center staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Olympia Service Center. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Ieke Segers.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Den Haag
Eisenhowerlaan 140
2517 KN   Den Haag

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 4750
Dienstverband
Vast
Werk-/Denkniveau
HBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5110000262

Eerder bekeken vacatures