Technisch Leidinggevende Productiemanager

Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast | Uden | 38 uur | MBO | Bouw / Installatie

Organisatie-omschrijving

Weet jij met jouw bouwkundige kennis en leidinggevende capaciteiten deze bouwwerkplaats te runnen?

Voor onze opdrachtgever in Uden zijn wij op zoek naar een fulltime Productieleider. Met ruim 25 jaar ervaring is onze opdrachtgever dé specialist op het gebied van systeembouw, mobiele bouw en houtskeletbouw. Deze organisatie werkt efficiënt, snel en volledig.

Merendeel van de bouwactiviteiten vindt plaats vanuit de productielocatie in Uden. Door het bouwen in deze geconditioneerde werkomgeving is deze organisatie minder afhankelijk van weersinvloeden dan bij traditionele bouw. Bovendien hebben zij alle noodzakelijke disciplines in eigen beheer. De efficiënte werkwijze resulteert in betaalbare maatwerkoplossingen met een zeer korte doorlooptijd.

Functie-omschrijving

In deze fulltime leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt en effectief mogelijk bouwproces van projecten in de systeembouw, mobiele bouw en houtskeletbouw. Je werkdag begint om 07.00 uur, tenzij je iets eerder wilt beginnen. Het gaat om een functie voor 38 uur in de week, waarbij je direct in dienst van de organisatie komt.

Wat ga je daadwerkelijk doen?
In de productieruimte in Uden ga je leiding geven aan een 20-tal gemotiveerde en ervaren timmerlieden en bouwmedewerkers. In deze functie ben jij een verlengstuk van het kantoorpersoneel van deze organisatie. Je vertaalt de ideeën en tekeningen van de ontwerpers en werkvoorbereiding naar verschillende bouwprojecten.

Je stuurt de planning aan en je bent verantwoordelijk voor het totale productieproces waarbij je uiteraard oog hebt voor de details. Tevens wordt er van je verwacht dat je de productiviteit in de gaten houdt, levertijden en eindcontrole uitvoert. Daarnaast voer je praktische verbeteringen door in het productieproces.

Dagelijks heb je contact met de werkvoorbereiding, afdeling inkoop en de diverse afdelingsverantwoordelijken.
Voor 80% ben jij "op de vloer" te vinden om een echte manager te zijn voor jouw medewerkers. De overige 20% ben je bezig met ondersteunende administratieve taken.

Ons aanbod

Je komt te werken bij een informele, laagdrempelige, moderne organisatie op het industrieterrein van Uden. In deze organisatie heerst een informele en prettige werksfeer. In deze organisatie wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Vaak wordt de week op vrijdag afgesloten met een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel!

Bij deze zeer zelfstandige functie worden uiteraard prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Het salaris zal worden bepaald worden naar aanleiding van kennis en ervaring. Het salaris zal in ieder geval liggen tussen de € 3200,- en de € 3800,- bruto per maand (o.b.v. 38 uur per week).

Wij vragen

Belangrijk in deze functie is dat je een enthousiaste, praktijkgerichte kandidaat bent die beschikt over twee rechterhanden. Van zelfsprekend weet jij als geen ander hoe het werken in de bouw er aan toe gaat en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een bouw gerelateerde functie. Daarnaast beschikt jij, als de ideale kandidaat voor deze functie, over een echte aanpakkersmentaliteit. Je bent bouwkundig en organisatorisch sterk en jij weet als een ander medewerkers te stimuleren en aan je te binden. Tevens beschik jij over een flexibele houding en je weet als een andere in hectische situaties de rust en het overzicht te bewaren.

Voor deze allround leidinggevende functie zijn wij op zoek naar een echte "motivator" met een bouwkundige en (enige) leidinggevende achtergrond. Indien je bijvoorbeeld als voorman of uitvoerder hebt gewerkt in de bouw of in een timmerfabriek nodigen wij jou heel graag uit om op deze vacature te reageren. Ook indien je een eigen onderneming hebt gehad of gewerkt hebt als ZZP ’er in de bouwwereld, zien we graag jou sollicitatie graag tegemoet.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in stedelijke driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen, bij voorkeur woon je in de directe omgeving van Uden.

Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven en wil jij graag werken als "motivator" in een prachtig bedrijf, met fijne collega’s en een prettige werksfeer? Dan vragen wij jou om zo snel mogelijk te reageren op deze vacature.

Voor vragen betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Sharon Gruijters. Zij is te bereiken op 0413-255880 of via met mailadres. s.gruijters@olympia.nl
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Uden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Uden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Sharon Gruijters.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Uden
Kastanjeweg 3
5401 GW   Uden

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Vakgebied
Aantal uur
38
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 3500
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1190002457