Werken bij het EFC van Jumbo in 's-Hertogenbosch

Tijdelijk met uitzicht op vast | Den Bosch | 40 uur | LBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Organisatie-omschrijving

Het E-fulfilmentcenter van de Jumbo, gevestigd in Den Bosch, heeft als taak het bevoorraden van de zogenaamde Pick-up Points voor online bestellingen van particulieren. Vanuit dit centrum wordt dus o.a. de opslag en transport verzorgd van versproducten en kruidenierswaren.

Functie-omschrijving

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid. Als Orderpicker heb jij een belangrijke functie binnen het centrum van de Jumbo, met tal van doorgroeimogelijkheden. Jij zorgt ervoor, dat de bestellingen op tijd klaar zijn en het magazijn gevuld blijft op verschillende afdelingen. Dit op de vers, twee a drie graden en in een later stadium eventueel ook in de diepvries – 20 graden. Met een handscanner zoekt jij de producten bij elkaar en maakt de bestelling in orde en verzendklaar. Op deze manier worden de pick up points bevoorraad zodat vanuit daar de boodschappen pakketten opgehaald kunnen worden. De producten plaats jij op een ordelijke manier in de kratten, met uiteraard de zware producten onderin de krat en de lichte producten bovenop. Met behulp van de handscanneer zorg jij ook voor het bijvullen van de schappen in het magazijn, zodat jij nooit misgrijpt. Er wordt gewerkt in verschillende diensten, voornamelijk tussen 00:00 en 13:00 en 13:00 en 00:00 uur. Het betreft een functie voor langere tijd.

Ons aanbod

Als Medewerker van het EFC kom je te werken in een gezellig, informeel team. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wij vragen

Voor de functie van Orderpicker is het belangrijk, dat jij nauwkeurig te werk gaat. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij jou voorop. Je bent fysiek goed in orde en flexibel ingesteld qua werktijden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Je staat te trappelen om aan de slag te gaan en je bent dan ook op korte termijn beschikbaar voor langere tijd. Je bent woonachtig in de regio ‘s-Hertogenbosch
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Den Bosch - Inhouse Jumbo staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Den Bosch - Inhouse Jumbo. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Pascal Cox.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Den Bosch
Balkweg 2
5232 BV   Den Bosch

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Vakgebied
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1733
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
LBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5810000044