Technisch medewerker metaal fulltime

Tijdelijk met uitzicht op vast | Zeeland | 40 uur | MBO | Techniek

Organisatie-omschrijving

Onze opdrachtgever is een modern en flexibel metaalbedrijf, goed toegerust en gehuisvest in de omgeving van Uden. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp, enkelstuks en seriematig werk en werken voor verschillende branches in zowel binnen als buitenland. Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van hun producten en de werkmethoden. Dat gebeurd soms op aanvraag van de klanten maar vaak vanuit eigen initiatief. In het bestand vind u klanten uit de bouw, uiteenlopende industriële bedrijven, verkeerstechniek en de overheid.

Functie-omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een paar extra handen die het bedrijf kunnen versterken. Onze opdrachtgever is een zeer kleine organisatie in de Metaalbranche. Dit betekend dat er erg veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Zo ben je het ene uur aan het lassen en het andere uur ben je bezig met de productie. Het is een zeer afwisselende functie en er kan veel geleerd worden. Ook kan het ooit voorkomen dat er series gelast moeten worden. Wel is het belangrijk dat er secuur en netjes gewerkt wordt. Eigelijk dus allround medewerker in de techniek en metaal.

Je dag begint om 07.15 uur en eindigt om 16.15 uur, overwerken kan ooit voorkomen.

Ons aanbod

  • Goede werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden in funtie

Wij vragen

  • Ervaring met MIG/MAG/TIG lassen.
  • Netjes en secuur werk
  • Flexibiliteit
  • Je bent woonachtig tussen Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen, bij voorkeur in de omgeving van Uden.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Uden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Uden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Sheila Ramlal.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Uden
Kastanjeweg 3
5401 GW   Uden

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Branche
Vakgebied
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1733
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1190002376

Eerder bekeken vacatures