Industrieel reinigers

Botlek Rotterdam | 40 uur | MBO | Afvalverwerking (Waste)

Organisatie-omschrijving

De naam AVR stamt uit 1973. Het is van oorsprong de afkorting van Afvalverwerking Rijnmond, een afvalverwerkingsbedrijf dat destijds werd opgericht door 23 Rijnmond-gemeenten. In de beginjaren ging de aandacht vooral uit naar het verwerken van huishoudelijk afval. Later kwam er steeds meer bij kijken zoals het verwerken van bedrijfsafval. Dankzij de mogelijkheden van recycling ontstonden er bovendien verschillende soorten afvalstromen. In de jaren ’90 privatiseerde het bedrijf. AVR groeide uit tot Nederlands grootste afvalverwerker met afval- en energiecentrales in Rozenburg en Duiven en overslagstations in Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

De laatste jaren is een bijzondere ontwikkeling gaande. Dat je met het verbranden van afval stroom kunt opwekken, was al langer bekend. Maar vandaag de dag zijn vooral stoom en warmte waardevolle producten van het verbrandingsproces. AVR levert nu duurzame energie aan industrie en duizenden huishoudens in de omliggende regio’s. En het streeft naar een zogenaamd ‘zero-waste’ proces: zelfs de restproducten van het verwerkingsproces worden volop benut en vinden hun weg als grondstof in de wegenbouw en staalindustrie.

Sinds 28 augustus 2013 maakt AVR deel uit van Cheung Kong Infrastructure.
Al vele jaren is dit moederbedrijf uit Hong Kong actief op het gebeid van infrastructuur voor energie, water, transport en afvalmanagement. CKI is een krachtige partner om onze ambities te realiseren en uit te breiden. Binnen de groep opereert AVR als een zelfstandige organisatie.

Functie-omschrijving

Voor verschillende bedrijven in de petrochemie en voor een afvalverwerkingsbedrijf in de Botlek zijn wij op zoek naar gemotiveerde industriële cleaners/ housekeepers.

De verantwoordelijkheden in kernactiviteiten zijn:
  • Reinigen en schoonhouden van installatieonderdelen en uitvoeren van kleine reparaties.
  • Uitvoeren van kleine reparaties in, aan en rond installatieonderdelen en/ of bedrijfsgebouwen.
  • Uitvoeren van werkzaamheden conform SHEQ richtlijnen.

Ons aanbod

In deze functie:
  • Verricht je fysiek inspannende werkzaamheden.
  • Kom je in contact met stank, stof, herrie, trillingen, hitte, weersomstandigheden en tocht.
(deze worden beloond met een toeslag per uur)

Wij vragen

  • VCA
  • Ervaring met het reinigen van industriële installaties is een pré.
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
  • Integriteit, commitment, samenwerken, vakkundigheid, betrouwbaar, servicegericht, oplossingsgericht, flexibiliteit, stressbestendig, zorgvuldig, zijn dit competenties waar jij jezelf in herkent, reageer dan snel op deze vacature!
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Rotterdam Laan op Zuid staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Rotterdam Laan op Zuid. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Kelly van Oosten.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Rotterdam
Laan op Zuid 207
3072 DB   Rotterdam

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Fulltime / parttime
Parttime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1906
Werk-/Denkniveau
MBO
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1100001194

Eerder bekeken vacatures