Commerciële stage bij Olympia Arnhem

Arnhem | Fulltime | 40 uur | HBO werk- en denkniveau

Organisatie-omschrijving

Olympia Uitzendbureau is een succesvolle, snel groeiende uitzendorganisatie. We behoren tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties.

Olympia is een algemeen uitzendbureau en dus thuis in alle marktsegmenten. In sommige branches zijn we extra sterk. Denk hierbij aan logistiek, industrie, productie en contact centers.

Onze klanten zijn grote (inter)nationale bedrijven, aansprekende lokale ondernemingen en overheidsinstellingen. Deze mix biedt iedere dag weer volop afwisseling en uitdaging.

Olympia bestaat sinds 1969 en we hebben ruim 110 vestigingen, verspreid over heel Nederland. We hebben een eigenzinnige kijk op hoe je succesvol groeit in een competitieve markt als de uitzendmarkt. Het meest wezenlijke onderscheid ten opzichte van onze concurrenten is het feit dat Olympia een franchiseorganisatie is. Onze vestigingen worden gerund door een zelfstandig ondernemer.
Dit vind je ook terug in onze cultuur. Olympianen hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Zij voelen zich verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in duurzame relaties met klanten, uitzendkrachten en elkaar.

Functie-omschrijving

Voor onze vestiging in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Als stagiair(e) ben je de spin op de vestiging. Je werkt ter ondersteuning van het team en je gaat je o.a. bezig houden met het ontvangen van de uitzendkrachten, het aannemen van de telefoon, de administratie (verwerken van gegevens, contracten etc.), het op orde houden van de vacaturesites en alle voorkomende ad hoc werkzaamheden. Door je dienstverlenende instelling en je accurate manier van werken weet je dit alles in goede banen te leiden. Daarnaast ben je ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor commerciële activiteiten, zoals prospects benaderen en het binnenhalen van vacatures.

Ons aanbod

Olympia Uitzendbureau Arnhem maakt het mogelijk voor jou om je goed te kunnen ontwikkelen in een korte periode. Wij bieden:
• Afwisselende en zeer veelzijdige werkzaamheden
• Inspirerende werkomgeving
• Leuke collega’s

Kortom een leerzame en uitdagende stage met als doel elke dag de beste versie te zijn van jezelf!

Wij vragen

Studeert een relevante opleiding, verder;
• Commerciële instelling
• Communicatief vaardig
• Klantgericht
• Representatief
• Goed inlevingsvermogen
• Spontaan en vrolijk karakter
• Niet bang om contacten te leggen
• Proactieve werkhouding
• Goede kennis van Microsoft Office

Minimale stageperiode van 26 weken.
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Esther Gietemans.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Arnhem
Velperplein 17
6811 AH   Arnhem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 0
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Werk-/Denkniveau
HBO werk- en denkniveau
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1210003055