Olympia Uitzendbureau is ook actief in Sassenheim. "Sassem" maakt sinds 2006 deel uit van de gemeente Teylingen en is ontstaan op een oude strandwal tussen Leiden en Haarlem. Sassenheim heeft met Sassenheim-Zuid, Jagtlustkade en Industriekade drie bedrijventerreinen die samen voor een groot deel van de werkgelegenheid zorgen. Met name het distributiecentrum van Dirk van den Broek en de vestiging van AkzoNobel zijn belangrijke spelers voor de werkgelegenheid in Sassenheim. Ook aan gezellige horeca, mooie kerken en sfeervolle winkelstraten geen gebrek in Sassenheim. De ruïne van Teylingen mag de meest bekende bezienswaardigheid genoemd worden.

Sassenheim is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Sinds 2011 heeft Sassenheim een treinstation en daarmee spoorverbindingen met Leiden Centraal en Almere Oostvaarders, maar ook met Utrecht en Den Haag Centraal. Het moderne station heeft overdekte fietsenstallingen, een gratis parkeerplaats en fietskluizen. Ook is station Sassenheim het startpunt voor verscheidene lokale buslijnen. Per auto is Sassenheim te bereiken via de A44, die vanuit het zuiden van Sassenheim aansluit op de A4 richting Amsterdam en Leiden. Omliggende dorpen als Noordwijk, Lisse, Katwijk en Hillegom zijn middels verschillende provinciale wegen uitstekend te bereiken. 

Ben jij op zoek naar een baan in Sassenheim, bekijk dan snel de openstaande vacatures in Sassenheim of bekijk ons vacature aanbod in de omgeving:

De dichtsbijzijnde vestiging voor Sassenheim is Olympia Uitzendbureau Leiden. Wil je meer informatie over jouw mogelijkheden op het gebied van werken in Sassenheim? Neem dan contact op met onze vestiging of kom langs bij Olympia Uitzendbureau Leiden.

Kort Rapenburg 6
2311 GC Leiden
T 071 566 57 24
F 071 566 57 23
E leiden@olympia.nl

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren