Olympia Uitzendbureau is ook actief in Katwijk. De kustgemeente, die bestaat uit Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg, wordt omringd door Sassenheim, Oegstgeest, Wassenaar, Noordwijk en Leiden. Van oorsprong is Katwijk een vissersdorp, maar ver daarvoor was het dorp in de Romeinse tijd al erg belangrijk gezien haar strategische ligging.  

Katwijk biedt enkele mooie stranden, monumenten en staat ook bekend om z'n rijke graffiticultuur. Een groep artiesten onderhoudt met steun van de gemeente een aantal vrije graffitiplaatsen. Dit alles trekt jaarlijks vele toeristen naar Katwijk. De vele ontspanningsmogelijkheden, winkels en horecavoorzieningen zorgen tevens voor voldoende werkgelegenheid in Katwijk. Ook bedrijventerrein 't Heen draagt hier aan bij.

Gelegen aan de Noordzee in het noordwesten van Zuid-Holland is Katwijk erg goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De A44 biedt een snelle toegang tot de plaats en loopt bij knooppunt Burgerveen over in de A4 richting Amsterdam en Leiden. Via de N206 verlaat je Katwijk in het noorden richting Noordwijk. Katwijk is de grootste Nederlandse gemeente zonder treinverbinding. De uitstekende busverbindingen maken dit echter meer dan goed. Er rijden bussen naar zowel Leiden als naar Den Haag en Nieuw-Vennep via Noordwijk. Deze bussen zorgen dus voor meerdere verbindingen met het spoorwegnet.

Ben jij op zoek naar een baan in Katwijk? bekijk dan snel de openstaande vacatures in Katwijk of bekijk ons vacature aanbod in de omgeving: 

De dichtsbijzijnde vestiging voor Katwijk is Olympia Uitzendbureau Leiden. Wil je meer informatie over jouw mogelijkheden op het gebied van werken in Katwijk? Neem dan contact op met onze vestiging of kom langs bij Olympia Uitzendbureau Leiden.

Kort Rapenburg 6
2311 GC Leiden
T 071 566 57 24
F 071 566 57 23
E leiden@olympia.nl

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren