Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Weet jij alles op het gebied van brandpreventie en veiligheid? Ben je flexibel inzetbaar? Dan ben jij de geschikte persoon om een brandwacht vacature te vervullen. Als brandwacht ben je op de hoogte van de laatste voorschriften en eisen en kun je een vakkundige analyse maken van de situatie en advies geven over over preventieve middelen.

Werkzaam als

brandwachtEr komt veel kijken bij brandpreventie en de controles die daarbij horen. Als brandwacht ben je dan ook daglijkse bezig met het controleren van werkvergunningen, het naleven van procedures en voorschriften, maar ook met het inspecteren van persoonlijke beschermingsmiddelen. Als brandwacht kun je aan de slag bij tal van bedrijven en events.

Brandwacht opleidingen

Om aan de slag te kunnen als brandwacht moet je aan een aantal eisen voldoen. Wil je meer weten over opleidingen tot brandwacht en cursussen die benodigd zijn voor een functie als brandwacht, kijk dan op onze brandwacht opleidingsinstituten pagina. Bij Olympia vind je een groot aanbod aan brandwacht vacatures bij de beste werkgevers in Nederland. Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij een vacature als brandwacht vervullen? Neem dan nu een kijkje in de openstaande vacatures.