196 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Werving en selectie


Olympia Werving & Selectie

In drie stappen naar jouw vaste baan

Welkom bij onze Werving & Selectie vacatures. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een vaste baan, in plaats van een uitzendbaan. Zelf zo’n vaste baan vinden, is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Voor je het weet, verlies je kostbare tijd en energie. Bijvoorbeeld omdat een werkgever toch andere ideeën

heeft over jouw toekomst. Of omdat de cultuur daar niet echt bij je past. Logisch dat je dan een specialist inschakelt die ervoor zorgt dat je energie krijgt van jouw nieuwe baan. Werving & Selectie van Olympia doet dat effectief in drie stappen: Weet, Werf, Win.

1. Weet. Wij weten wat jouw nieuwe werkgever beweegt

De eerste stap in onze aanpak is dat we haarscherp in beeld krijgen wat jou beweegt. Wat wil je bereiken? Hoeveel passende werkgevers zijn er eigenlijk voor je? Waar zitten die mogelijke werkgevers? Wat vinden zij op hun beurt belangrijk? En waar kom jij voor uit je stoel? Dat kunnen we goed omdat we in heel Nederland werken en precies weten wat er lokaal en regionaal speelt.

2. Werf. We vertellen jouw verhaal dat verbindt

Vervolgens gaan we jouw verhaal zo presenteren dat jij de juiste werkgevers ontmoet. Want niemand heeft zin in twintig gesprekken, maar wel in twee of drie zorgvuldig geselecteerde kansen die daadwerkelijk tot resultaat kunnen leiden. Onze lokale kennis, ervaring, databases en zoeksystemen maken dat mogelijk. We zijn niet voor niets het best online vindbare uitzendbureau waar jaarlijks bijna 230.000 kandidaten reageren.*

3. Win. We presenteren je een baan waar je energie van krijgt

Maar hoe weet je nu zeker dat een specifiek aanbod een ‘winner’ is? Wordt dit de baan waar jij energie van gaat en blijft krijgen? Om dat te garanderen, laat Olympia jou persoonlijk kennis maken met een van jouw toekomstige collega’s. Zo krijg je een eerlijk idee van je nieuwe werkomgeving en werkzaamheden. En als dat echt klikt, zorgt Olympia er uiteraard voor dat alles correct en marktconform wordt geregeld.

Ook op zoek naar een baan waar je energie van krijgt? Bekijk het overzicht van onze actuele vacatures. Staat jouw baan er (nog) niet tussen? Schrijf je eenvoudig in, dan vinden wij die vaste baan zo snel mogelijk voor je.

*Onderzoek Ignite, 2016


Zoekresultaten 1-10 (van 196) Nieuwe vacatures via e-mail
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
28 mei 2018 Bekijk vacature
Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!