Verfijn zoekresultaten op:

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
Plus

Over Plus

PLUS is met 261 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. De PLUS Retail-organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en ee ... Meer n landelijk distributiecentrum in Middenbeemster.

De formule PLUS
PLUS is het coöperatieve huis voor onze 221 zelfstandige supermarktondernemers en hun 261 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol –met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

Onze missie
PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

Onze ambitie
De beste supermarkt van Nederland worden – dat is onze ambitie.
Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken.
Die overtuiging hebben we. Dat zie je heel concreet terug in onze winkels. Daar zijn teams continu bezig om de service aan onze klanten verder te verbeteren, onder leiding van een gedreven ondernemer. Die mentaliteit verwachten we ook van jou.

Heb je al eens overwogen om aan de slag te gaan in een distributiecentrum? Daar wordt alles in het werk gesteld om de service aan de ondernemers te optimaliseren. En zo dus ook de service aan de klant.
PLUS Retail is één van de beste werkgevers van Nederland! Bovendien zijn wij al drie jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt, dus als werkgever stimuleren en faciliteren wij een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Bij PLUS staat ondernemerschap voorop. Denk mee. Onderneem mee. Minder

Veel voorkomende vacatures bij Plus

Locaties van Plus

Alle vacatures van Plus

Medewerker Klantenservice fulltime regio Utrecht

Vast | Zeist | 36 uur | MBO | Handel / Groothandel

Als Medewerker Klantenservice (Consumentenservice) ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen (over de producten, de weekfolder, de website) en klachten van de consument. In deze functie inventariseer je de vraag of klacht en handel je deze professioneel en volledig af. Hierbij...

Publicatiedatum: 13 december 2017 Bekijk vacature

P&O Adviseur, parttime, regio Barendrecht

Vast | Hendrik-Ido-Ambacht | 32 uur | HBO | Handel / Groothandel

Als P&O adviseur in ons distributiecentrum adviseer en begeleid je MT-leden, leidinggevenden en medewerkers over het P&O-beleid in de breedste zin van het woord. Je maakt deel uit van het managementteam van het distributiecentrum en je draagt, samen met jouw collega MT-leden, pro...

Publicatiedatum: 07 december 2017 Bekijk vacature