Verfijn zoekresultaten op:

Werk- en denkniveau

Dienstverband

Fulltime/parttime

Aantal uur

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
Eneco

Over Eneco

"Welkom in een nieuwe wereld” is veel meer dan onze consumentenboodschap. Zo denken ze bij Eneco écht. Ze zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid, het moet allemaal veel duurzamer. Daar werken ze al bijna tien jaar aan. En sinds april doen ze d ... Meer at agile. Samenwerken in multidisciplinaire teams, je eigen verantwoordelijkheid pakken, het is fantastisch.
Als je bij Eneco het pand binnenloopt, voel je direct de energie die hier hangt. Het is ook spannend en super actueel wat ze aan het doen zijn. Bij Eneco werk je aan een duurzame toekomst en kun je jezelf ook volop ontwikkelen.

Vernieuwer in de energiemarkt
Met hun uitgesproken keuze voor een duurzame strategie en vernieuwende producten en diensten lopen ze voorop in de energiemarkt. Bijvoorbeeld met Toon, onze slimme thermostaat. Maar voorop lopen is niet genoeg. De komende jaren gaan ze echte stappen zetten. Ze willen hun diensten op een eigentijdse manier aanbieden, bijvoorbeeld rond Toon en de WarmteWinner. Daar willen ze merk-waardige customer journeys voor neerzetten. Ten tweede moet álles hier veel eenvoudiger worden, energie is een veel te ingewikkeld product geworden. Onder de noemer Simplicity gaan ze dat aanpakken. Wie een visie heeft en z’n handen uit de mouwen wil steken, kan de komende jaren voor Eneco het verschil gaan maken.

Duidelijk en transparant
Energie is een lastig product. Low interest, maar ook een eerste levensbehoefte. Dat product is de afgelopen decennia zo complex geworden, dat mensen niet meer snappen waar ze nu allemaal voor betalen. Als je naar zo’n factuur kijkt: belastingen, vastrecht, netwerkkosten, gas wordt verrekend in kubieke meters… En erger, die complexiteit is ook weer doorvertaald naar processen en dienstverlening. Ook dat willen ze doorbreken, weg met dat oude denken. Eneco wil duidelijk en transparant zijn. Daar gaan ze 100% voor! Minder

Veel voorkomende vacatures bij Eneco

Locaties van Eneco

Alle vacatures van Eneco

Bijbaan: Commercieel Klantadviseur Outbound (12-20 uur p/week)

Bijbaan | Rotterdam | 20 uur | HBO | Telecommunicatie

Als Commercieel Klantadviseur Outbound doe je onze voormalige klanten 'an offer they can't refuse'. Ons aanbod aan jou: jij bepaalt je werkdagen! Bij Eneco zetten we alles op alles om onze klanten het allerbeste te bieden. Maar soms is zelfs het allerbeste niet goed genoeg en zeg...

Publicatiedatum: 09 februari 2018 Bekijk vacature