Verfijn zoekresultaten op:

Werk- en denkniveau

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
AVR

Over AVR

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Wij zetten dit restafval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is onze ambitie om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft. AVR maakt wa ... Meer t waardeloos is weer waardevol. We werken aan positieve verandering, iedere dag weer, met een nuchtere kijk en praktische oplossingen.
AVR beschikt over twee locaties waar energie en grondstoffen worden gemaakt van afval: Duiven en Rozenburg. In Den Haag, Utrecht en hartje Rotterdam bevinden zich 4 overslagstations. De centrale ligging van de locaties zijn zeer gunstig zowel voor de afvalleveranciers als de afnemers van energie en grondstoffen. Afval wordt zoveel mogelijk via water aangevoerd en waar dat niet mogelijk is, over de weg.
De naam AVR stamt uit 1973 en is opgericht door 23 Rijnmond-gemeenten. In de jaren ’90 privatiseerde het bedrijf. AVR groeide uit tot Nederlands grootste verwerker van niet-herbruikbaar afval, met afval- en energiecentrales in Rozenburg en Duiven en overslagstations in Den Haag, Utrecht en Rotterdam.
Sinds 28 augustus 2013 maakt AVR deel uit van Cheung Kong Infrastructure (CKI). Al vele jaren is dit moederbedrijf uit Hong Kong actief op het gebeid van infrastructuur voor energie, water, transport en afvalmanagement. CKI is een krachtige partner om onze ambities te realiseren en uit te breiden. Binnen de groep opereert AVR als een zelfstandige organisatie. Minder

Locaties van AVR