Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
Herbalife

Over Herbalife

Herbalife is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf. Sinds 1980 verbetert Herbalife het leven van vele mensen met haar goede producten. Deze voeding-, gewichtsbeheersing-, energie-, sport- en persoonlijke verzorgingsproducten zijn exclusief verkrij ... Meer gbaar voor en via Onafhankelijke Herbalife Members in meer dan 90 landen. Herbalife is toegewijd aan het bestrijden van de wereldwijde problemen van gebrekkige voeding en overgewicht door het aanbod van producten van hoge kwaliteit, een-op-een persoonlijke coaching van een Herbalife Member en een community die klanten inspireert tot een gezond en actief leven.

Ze steunen de Herbalife Family Foundation (HFF) en diens Casa Herbalife programma’s om kinderen in nood goede voeding te bieden. Wereldwijd sponsoren ze meer 250 atleten, teams en evenementen van wereldklasse, waaronder Cristiano Ronaldo, vooraanstaande voetbalclubs, zowel internationaal als in de Nederlandse eredivisie, en kampioenen in veel andere sporten.

Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 7.800 medewerkers en een netto-omzet van $5 miljard in 2014.


HERBALIFE NEDERLAND EN BELGIË
Herbalife, opgericht in 1980, is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging.

Het verkoopteam verkoopt Herbalife producten in meer dan 90 landen wereldwijd met een netto verkoop van $5 miljard. Herbalife Nederland en België valt onder de EMEA regio bestaande uit 52 landen. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Uxbridge (London).

Begin 2006 is het hoofdkantoor Herbalife Nederland en België geopend in Utrecht ter ondersteuning van de Nederlandse en Belgische markt. Hier combineren we Call Center, Member Services en Sales & Marketing Support.

In Venray is sinds 1998 het EMEA distributiecentrum gevestigd en met meer dan 260 medewerkers dragen ze zorg voor de distributie van de Herbalife producten naar individuele members binnen EMEA en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd. Minder

Locaties van Herbalife

Alle vacatures van Herbalife

Fulltime Financieel Administratief Medewerker

Tijdelijk met uitzicht op vast | Venray | 40 uur | HBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Functie-omschrijving: Vanwege de groei van de organisatie en verdere professionalisering van de afdeling Finance in Venray (gevestigd in ons EMEA distributiecentrum) zoeken wij een nieuwe collega om het Finance team te komen versterken. De afdeling Finance wordt momenteel bemand door 5 personen. De ho...

Publicatiedatum: 15 november 2017 Bekijk vacature

GEZOCHT! LEGOBOUWERS!

Tijdelijk met uitzicht op vast | Venray | 24 uur | LBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Functie-omschrijving: NOU JA…. VERGELIJKBAAR. Wat ga je doen? Je gaat stapelen, bouwen en sealen. Alleen niet met legosteentjes maar met dozen. Wij bieden je een werkplek bij een van de beste werkgevers van Nederland. Herbalife in Venray. Ben je zzp-er met wat uurtjes over, mantelzorger voor je famili...

Publicatiedatum: 06 november 2017 Bekijk vacature

Magazijnmedewerker bij Herbalife in Venray

Tijdelijk met uitzicht op vast | Venray | 24 uur | LBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Functie-omschrijving: Voor een Great Place to Work in Venray zoeken wij parttime orderpickers en magazijnmedewerkers!

Publicatiedatum: 06 november 2017 Bekijk vacature

Parttime Assemblagemedewerker

Tijdelijk met uitzicht op vast | Venray | 24 uur | LBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Functie-omschrijving: Wil jij voor onbepaalde tijd werken in dagdienst (tussen 8.30-17.00 uur en af en toe van 6.00-14.30uur) bij een opdrachtgever die zich kenmerkt als Great Place To Work? Ben jij 4/5 dagen (fulltime) beschikbaar maar wil je graag parttime (2-5 dagen) werken? Het betreft een baan vo...

Publicatiedatum: 08 augustus 2017 Bekijk vacature