Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
Vodafone

Over Vodafone

Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie wil Vodafone haar 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. Vodafone wil zichzelf voortdurend verbeteren en daar zijn de beste mensen voor nodig. ... Meer

De kantoren van Vodafone bestaan uit open ruimtes en flexibele werkplekken. Of je nu gaat zitten aan een bureau, aan de projecttafels of in een van de vergaderruimtes, alles in het gebouw is ingericht om de samenwerking en het delen van ideeën te stimuleren.

Geen dag bij Vodafone is hetzelfde. Ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Uitdaging is om gezamenlijk te werken om de beste resultaten neer te zetten. Waar of wanneer is niet van belang. Het mobielwerkenconcept van Vodafone stelt iedereen in staat om flexibel te werken.

Via Olympia Uitzendbureau kun je aan de slag bij dit topbedrijf. Voor diverse functies met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar servicegerichte medewerkers die deel uit willen maken van deze toonaangevende dienstverlener. Minder