Verfijn zoekresultaten op:

Vakgebied

Werk- en denkniveau

Dienstverband

Fulltime/parttime

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

‹ Terug naar Topbedrijven
GVB

Over GVB

GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam.
Lees hier wat de ervaringen zijn van trambestuurders en wat unitmanager Paul Koert vertel
... Meer t over de mogelijkheden.
De organisatie telt circa 3.750 medewerkers. GVB is gericht op het verder verbeteren van de klanttevredenheid van reizigers in openbaar vervoer dat veilig, op tijd, schoon en klantvriendelijk is.

Exploitatie: de reiziger centraal
GVB vervoert reizigers met 56 buslijnen (waarvan 12 nachtlijnen), 16 tramlijnen, 4 metrolijnen en 5 veerverbindingen.
Gemiddeld verzorgt GVB zo'n 740.000 reizigersritten per dag. Reizigers willen op tijd hun bestemming bereiken, geïnformeerd zijn en zich veilig voelen. De reizigers staan centraal in het handelen van GVB.

Beheer en onderhoud
Naast de exploitatie is ook het beheer en onderhoud van het materieel en van de railinfrastructuur in de stad in handen van GVB. De eigen bedrijven Railmaterieel en Rail Services zorgen voor de uitvoering.

Sociale veiligheid
GVB ziet graag dat zijn reizigers en medewerkers zich thuis voelen: in de voertuigen, maar ook tijdens het gedeelte van de reis voor en na de lijndienst. Daarom is de sociale veiligheid belangrijk, zeker in een drukke metropool als Amsterdam. Naast de voertuigen is het van belang dat ook de omgeving veilig en schoon is en uitnodigt om gebruik te maken van openbaar vervoer.

Duurzaam ondernemen
Openbaar vervoer is van nature al een duurzame vorm van transport. In de bedrijfsvoering van GVB heeft de belasting van het milieu veel aandacht. Voor trams en metro's gebruikt GVB groene stroom. De bussen behoren tot het modernste wagenpark van Nederland: in 2012 is 80% van de gereden kilometers uitgevoerd met bussen die zijn voorzien van euro 5-EEV motoren. Als onderdeel van een proefproject rijden zelfs enkele bussen op waterstof.

Medewerkers
GVB behoort tot de tien grootste werkgevers in Amsterdam. Een diversiteit aan beroepsgroepen vindt bij GVB werkgelegenheid, studenten van diverse studies vinden er stageplekken en jongeren nemen deel aan projecten inzake lerend werken. De medewerkerstevredenheid is belangrijk voor GVB omdat medewerkers het gezicht zijn van de organisatie en de dienstverlening leveren aan onze reizigers.

Toekomst
De organisatie bouwt, samen met de gemeente en de stadsregio, aan een samenhangend stedelijk vervoersnetwerk met een hoge, uniforme kwaliteit van dienstverlening tegen concurrerende kosten. In deze samenwerking ligt de uitvoering van het openbaar vervoer geheel bij GVB. Minder

Veel voorkomende vacatures bij GVB

Locaties van GVB

Alle vacatures van GVB

Parttime buschauffeur GVB (ochtend- of middagdiensten)

Vast | Amsterdam | 16 uur | MBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

In de functie van buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig veilig en op tijd vervoeren van onze reizigers. Je begrijpt dat 'op tijd komen' voor de reizigers prioriteit heeft en reizigers kunnen bouwen op jouw expertise om te zorgen dat dit goed gebeurt. Je bent e...

Publicatiedatum: 28 december 2017 Bekijk vacature

Code 95 verlopen? Volg de nascholing via Olympia en start bij GVB!

Vast | Amsterdam | 28 uur | MBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

In de functie van buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig veilig en op tijd vervoeren van onze reizigers. Je begrijpt dat 'op tijd komen' voor de reizigers prioriteit heeft en reizigers kunnen bouwen op jouw expertise om te zorgen dat dit goed gebeurt. Je bent e...

Publicatiedatum: 21 december 2017 Bekijk vacature

Buschauffeur worden? Volg de opleiding via Olympia!

Vast | Amsterdam | 28 uur | MBO | Transport / Logistiek / Luchtvaart

MET BAANGARANTIE BIJ GVB!!! Als buschauffeur werk je flexibel. Het busvervoer gaat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door en dat betekent dat jij op alle momenten van de dag achter het stuur kan zitten. Werk jij 's ochtends heel vroeg, 's avonds laat, in de nacht of in de weeke...

Publicatiedatum: 21 december 2017 Bekijk vacature