The Greenery is een toonaangevend internationaal groente- en fruitbedrijf. Ze leveren het hele jaar door een compleet en dagvers assortiment van groente, fruit en paddenstoelen aan supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Hoge kwaliteit en professionaliteit zijn dan ook erg belangrijk voor The Greenery. Wil je werken bij The Greenery? Onderaan deze pagina vind je veelvoorkomende vacatures van The Greenery.
Internationaal The Greenery heeft vestigingen in acht landen (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje, Italië en de Verenigde Staten). De producten uit Nederland - ook wel de groentetuin van Europa genoemd - vormen de basis van het uitgebreide assortiment. Dat wordt aangevuld met importproducten om klanten het hele jaar door te voorzien van de lekkerste groenten, fruit en paddenstoelen.
Succes in vers The Greenery ziet het als haar opdracht om met gezonde ideeën haar succes, tot het succes van haar partners te maken. The Greenery is een innovatieve organisatie. Daarom zoekt zij continu naar kansen om processen en producten te verbeteren. Zo verrast The Greenery haar klanten steeds opnieuw met producten die nog beter aansluiten bij de behoefte van de consument. Maatwerk is essentieel, want iedere supermarktketen, groentespeciaalzaak en horecaondernemer wil zich onderscheiden.
Gezond samenwerken Medewerkers van The Greenery hebben één ding met elkaar gemeen: hun liefde voor groente en fruit. Bij The Greenery staat samenwerken centraal. Er wordt dan ook samen met medewerkers, telers en klanten gebouwd aan een gezonde business. Gezond betekent voor The Greenery:
  • Gezond vanwege de sector waarin ze opereren, dus de producten zelf
  • Gezond vanuit voedselveiligheid
  • Gezond voor onze omgeving
  • Gezond voor de medewerkers
  • En ook financieel gezond
Open bedrijfscultuur The Greenery wil een bedrijf zijn dat prettig is voor medewerkers om bij te werken. Er heerst dan ook een open cultuur. Dat geeft medewerkers van The Greenery de energie om verfrissende ideeën te ontwikkelen. En dat draagt bij aan het doel van The Greenery om voortdurend de kwaliteit van haar producten en dienstverlening te verbeteren. Want alleen de lekkerste en veiligste producten mogen bij de consument op tafel terechtkomen.   Bij The Greenery zijn er carrièremogelijkheden op de volgende locaties: -       Barendrecht -       Bleiswijk -       Breda -       Zaltbommel
De banen Olympia is dé hofleverancier van flexkrachten voor The Greenery op de bovengenoemde locaties in Nederland. Daarom zijn we altijd op zoek naar: -       Kleinpakmedewerkers -       Heftruckchauffeurs -       Orderpickers -       Machineoperators -       Administratief / logistiek medewerkers Solliciteren
Olympia helpt jou graag verder bij het vinden van een passende baan bij The Greenery. Ben jij die flexibele medewerker die bereid is om in verschillende diensten te werken? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de logistiek met toekomstperspectief, dan is Olympia opzoek naar jou!

Alle vacatures van The Greenery

Zoekresultaten 1-6 (van 6) Nieuwe vacatures via e-mail
12 maart 2020 Bekijk vacature
10 maart 2020 Bekijk vacature
05 maart 2020 Bekijk vacature
05 maart 2020 Bekijk vacature
01 maart 2020 Bekijk vacature
01 maart 2020 Bekijk vacature
Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!