155 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Gieten


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Op de Hondsrug in de provincie Drenthe ligt het dorpje Gieten. De plaats telt ruim 5.000 inwoners en ontstond in de tijd van de Middeleeuwen, omdat op dat punt twee belangrijke routes elkaar kruisten. Iets wat eigenlijk onveranderd is gebleven, want tegenwoordig volgen de Rijkswegen N33 en N34 voor een groot deel diezelfde historische routes en kruisen ze elkaar t
en noordwesten van Gieten. Beide wegen zijn door de eeuwen heen doorlopend van groot belang gebleven voor de lokale economie. Vandaar dat de gemeente Aa en Hunze bedrijven momenteel stimuleert zich te vestigen op het in de buurt van dit kruispunt gelegen bedrijventerrein Bloemakkers. De kans is dus betrekkelijk groot ,dat met de komst van nieuwe bedrijven ook nieuwe vacatures in Gieten geschapen worden.

Van en naar je werkplek in Gieten

Met de twee zojuist genoemde belangrijke verkeersaders 'naast de deur', is een eventueel slechte bereikbaarheid van je werkplek uitgesloten, als een van de vacatures in Gieten je werk heeft opgeleverd en je met je eigen auto van en naar je werk rijdt. De N33 is de Rijksweg tussen Assen en de Eemshaven en de N34 verbindt het dorp De Punt, bij Zuidlaren, uiteindelijk met rotonde De Witte Paal op de N36. De gunstige ligging van het dorp heeft ook een positief effect op het gebied van openbaar vervoer voorzieningen. Voor een betrekkelijk klein dorp wordt Gieten door opvallend veel verschillende buslijnen aangedaan. Er zijn rechtstreekse reismogelijkheden van en naar Groningen, Assen, Emmen, Stadskanaal, Rolde, Anlo en Buinen. Kortom, ga je in Gieten aan de slag en ben je aangewezen op het openbaar vervoer, dan hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken over hoe je op je werkplek moet komen.

Gieten buiten werktijd

Gieten beschikt over een aantal historische gebouwen, waarbij de uit het jaar 1833 stammende korenmolen 'De Hazewind' waarschijnlijk het meest in het oog springt. De molen wordt elke zaterdag opengesteld voor het publiek en de aanwezige molenaars geven dan graag rondleidingen. Voor een frisse duik kun je in de zomermaanden terecht in het plaatselijke zwembad met de naam “Zwanemeer”. Vanzelfsprekend biedt de landelijke ligging van het dorp je alle gelegenheid om in je vrije tijd te voet of op de fiets de natuur in te trekken.