319 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Beilen

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
De plek waar tegenwoordig het Drentse dorp Beilen ligt, wordt letterlijk al vele duizenden jaren bewoond. Opgravingen hebben namelijk aangetoond, dat de eerste mensen al zo'n 13.000 jaar geleden in deze omgeving leefden. Veel historie is niet meer aanwezig in het huidige dorp, omdat veel gebouwen tijdens een grote brand in het jaar 1820 verloren zijn gegaan. In he
t moderne Beilen is onder andere een grote zorginstelling van GGZ Drenthe te vinden. Daarmee is het meteen de belangrijkste werkgever van het dorp. Grote kans dus dat je tussen de vacatures in Beilen banen aantreft die met de zorgsector te maken hebben. Het dorp heeft ook twee bedrijventerreinen, die de namen Ossebroeken en Dambroeken hebben gekregen. Hier wordt geregeld nieuwe werkgelegenheid geboden bij ondernemingen die zich onder andere bezig houden met zakelijke dienstverlening, groot- en detailhandel en industriële productie.

Van en naar je werkplek in Beilen

Ben je in het bezit van een eigen auto en heeft een van de vacatures in Beilen je met succes een nieuwe werkplek opgeleverd, dan hoef je je geen zorgen te maken over een eventueel lastige bereikbaarheid van het dorp. Ten noorden van Beilen kruisen namelijk de A28 en N381 elkaar. De A28 is de autosnelweg die de verbinding vormt tussen Assen en Hoogeveen, terwijl de provinciale N381 voor de verkeersstromen tussen Drachten en Emmen zorgt. Wanneer je vanuit oostelijke richting komt, maak je waarschijnlijk gebruik van de N856, de weg van en naar Westerbork. Beilen beschikt over een eigen treinstation waar dagelijks tal van Intercity's en Sprinters stoppen die rijden op de trajecten Rotterdam Centraal/Den Haag Centraal-Groningen, Vlissingen-Groningen en Zwolle-Groningen. Daarnaast zijn er op het gebied van streekbussen rechtstreekse reismogelijkheden met Steenwijk, Emmen, Borger, Zweeloo, Hoogersmilde en Frederiksoord. Kortom je werkplek in Beilen is ook prima met het openbaar vervoer te bereiken.

Beilen buiten werktijd

Dankzij haar landelijke ligging is Beilen vooral sterk op het gebied van buitenrecreatie. Ten westen van het dorp kun je in, op en langs een aantal van de daar aanwezige plassen genieten van alle mogelijkheden die het water te bieden heeft. Wie de moeite neemt een paar kilometertjes te rijden wordt ten zuidwesten van Beilen getrakteerd op volop groen in de vorm van natuurgebied Dwingelderveld.