142 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Heerenveen


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Zou jij graag willen werken in het prachtige Friesland? Ga dan voor een vacature in Heerenveen! Met verschillende bedrijventerreinen als Kanaal, De Kavels, Internationaal Bedrijventerrein Friesland en Businesspark Friesland kunnen de meest uiteenlopende banen gevonden worden in zowel kleine nationale bedrijven als in grote internationale bedrijven. Daarnaast wordt Heerenveen vaak aangedaan door toeristen, is er een groot aanbod aan horeca te vinden en zijn er vele winkels gevestigd. In iedere sector kun je in de stad aan de slag! Heerenveen kent prachtige monumenten en bezienswaardigheden als Crackstate, Molen Welgelegen en Oenemastate, is een leuke winkelstad met als bekendste winkelstraten Dracht, de Lindegracht, Sieversstraat, de Vleesmarkt, Pleinweg en de Minckelersstraat, kent sfeervolle weekmarkten, en is in het bezit van gezellige cafés en restaurants. Ook op het gebied van sport heeft Heerenveen veel te bieden wat mede komt door haar multifunctioneel centrum met een zwembad, sporthal en sportschool, maar natuurlijk ook door de andere sportcomplexen en –parken. Even genieten van de prachtige natuur doe je in Parkgebied Oranjewoud dat bestaat uit groene bossen en park De Overtuin, en wil je lekker gaan zwemmen in de zomer of een potje beachvolleybal spelen dan biedt recreatiegebied De Heide hiertoe mogelijkheden. Heerenveen is een heerlijke woon- en werkstad.

Van en naar je werkplek in Heerenveen

Heerenveen is zowel met het openbaar vervoer als met privé vervoer prima te bereiken. Vanaf de twee treinstations Station Heerenveen en Station Heerenveen IJsstadion rijden verschillende treinen die aansluiten op de spoorlijn Leeuwarden – Zwolle. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de bussen waarvan het busstation aan Station Heerenveen gelegen is. Er rijden zowel stads- als streekbussen, zodat je snel op de plek van bestemming bent. Ga je liever met de auto? Ook dat is geen probleem met de A32 en A7 die door de stad heenlopen. De A32 kan vanuit Meppel, Wolvega, Leeuwarden en Grou genomen worden waarna hij in Meppel overgaat in de A28 richting Zwolle. De A7 bestrijkt het oosten en westen van de stad en kan vanuit Groningen, Drachten, Zaandam, Hoorn, Wünseradiel en Sneek genomen worden. De verschillende N-wegen verbinden Heerenveen met dorpen en steden in de omgeving.

Heerenveen buiten werktijd

Ook voor eten, drinken en ontspanning ben je in Heerenveen op de juiste plek. Gezellig lunchen met collega’s na een ochtend hard werken in lunchrooms als Brasserie de Cuyper en Lekkerzzz eten & drinken aan de Dracht, en Heksia – Kroon-Bollen aan de Wettertoer, of dineren met familie, vrienden of een zakenrelatie bij restaurant De Ontdekking in Breedpad, De Koningshof in de Prinsenweg, of Het Ambacht aan de Burgemeester Falkenaweg; in deze mooie stad kan het allemaal. Met tal van recreatiemogelijkheden, een prachtige natuur, leuke evenementen en gezellige activiteiten is ontspannen geen enkel probleem en ook de goede winkelmogelijkheden en gezellige terrasjes in de zomer dragen hier aan bij. Olympia heeft allerlei interessante functies voor jou in haar bestand bij topwerkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste mensen. Lijkt het je leuk om een vacature in Heerenveen te vervullen in een functie die jou aanspreekt? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Heerenveen.