201 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Hoogeveen

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
In het zuiden van de provincie Drenthe ligt het mooie Hoogeveen. Ben jij op zoek naar een vacature? Hoogeveen heeft ze voor je! Met haar grote aanbod aan stedelijke voorzieningen, haar vele en diverse winkels, de markt die twee keer in de week gehouden wordt en de gezellige horecagelegenheden is er heel wat werkgelegenheid. Ook in de industrie en zakelijke dienstv
erlening zijn voldoende banen te vinden. In het centrum van de stad kunnen prachtige oude bouwwerken worden bewonderd, waaronder het Huis met de Duivengaten en een voormalige drogisterij welke een gevelsteen uit 1703 draagt, en ook het Vincent van Gogh huis en korenmolen De Zwaluw zijn een bezichtiging waard. Naast de gezellige binnenstad met haar winkels en terrassen, de vele monumenten en oude gebouwen, kan er heerlijk gewandeld en gefietst worden in de omgeving. De natuur heeft alles te bieden voor een ontspannen zondag of een rustmoment doordeweeks na een drukke werkdag. De echte actieveling kan gebruik maken van het gevarieerde sportaanbod dat Hoogeveen aanbiedt. Hoogeveen heeft van alles te bieden op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Van en naar je werkplek in Hoogeveen

Gelegen bij knooppunt Hoogeveen is de stad per auto goed bereikbaar. Snelwegen als de A37 vanuit Duitsland en Emmen, en de A28 vanuit Groningen, Assen, Meppel en Zwolle zorgen ervoor dat Hoogeveen goed bereikbaar is en door haar centrale ligging tussen deze grote steden dient de stad tevens als knooppunt van regionale voorzieningen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem. Station Hoogeveen heeft directe verbindingen met onder andere Zwolle, Groningen en Schiphol en vanuit het station kun je verder reizen met de stads- of streekbussen. Hoogeveen kenmerkt zich tenslotte door een vliegveld, Vliegveld Hoogeveen, waar gebruik van wordt gemaakt voor recreatieve doeleinden.

Hoogeveen buiten werktijd

Of je nu lekker wilt lunchen met collega’s, dineren met vrienden, familie, of zakenrelaties, of na wilt praten over de werkweek tijdens een welverdiende vrijdagmiddagborrel; in Hoogeveen is er voor iedere gelegenheid wel iets te vinden. Zo kun je heerlijk lunchen bij onder andere La Brochette V.O.F. in de Hoofdstraat en De Deele aan de Tamboerpassage, maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een snel broodje tussen de bedrijven door bij Bakker Bart of bij Bakkerij Mulder in de Hoofdstraat. Restaurants als d’Oldekei in Blankenslaan Oost, Het Koetshuis in de Grote Kerkstraat en Het Huis met de Duivengaten in de Alteveerstraat hebben heerlijke gerechten op de kaart staan en in de zomer kan er genoten worden van een drankje op één van de vele terrasjes. Met ruim 300 hectare aan groen, is dit één van de visitekaartjes van de stad en mooie parken zijn dan ook overal te vinden voor een ontspannen rustmomentje. Met evenementen als de Ronde van Drenthe, Univé World on Wheels-skeelercompetitie, de Pulledagen, het Occultfest, en het Restaurant Festival is er in Hoogeveen altijd wel iets te beleven! Een geschikte vacature in Hoogeveen is bij Olympia zo gevonden! Wij bieden een groot aanbod aan vacatures aan bij topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Ben jij enthousiast, gedreven en houd jij van een gezellige sfeer op de werkvloer? Bekijk dan nu snel onze openstaande vacatures of kom langs op onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Hoogeveen.