620 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Velp, Rheden

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
De Gelderse plaats Velp maakt onderdeel uit van de gemeente Rheden en ligt ingeklemd tussen Rheden, Rozendaal en Arnhem. Er wonen ruim 17.700 personen. Tot de achttiende eeuw bestond Velp voornamelijk uit boerderijen met bijbehorende arbeiderswoningen en enkele landgoederen. Dat agrarische activiteiten in die tijd een belangrijke bron van inkomsten waren moge duid
elijk zijn. De aanleg van een treinverbinding die rond 1865 ook Velp ontsloot, zorgde er vervolgens voor dat de bevolkingsopbouw een stuk gemengder werd. De agrarische activiteiten in en om Velp hebben inmiddels plaatsgemaakt voor andersoortige bedrijvigheid. Op bedrijventerrein De Beemd zijn onder andere diverse autodealers en een banketbakkerij actief. Daarnaast zorgt de nabijheid van Nationaal Park Veluwezoom ervoor dat je tussen de vacatures in Velp-Rheden ook banen tegen kunt komen die een link hebben met de toeristische sector.

Van en naar je werk in Velp

Wie beschikt over een eigen auto om daarmee dagelijks naar het werk te reizen, hoeft zich eigenlijk geen moment zorgen te maken over een eventueel lastige bereikbaarheid van zijn of haar werkplek. Velp profiteert namelijk volop van het wegennet van Arnhem. De A12 en de A348 kruisen elkaar ten zuiden van de plaats, terwijl de N785 aan de noordzijde van Velp de verkeersstromen van en naar Arnhem en Ellecom afhandelt. Kortom de plaats is van alle kanten voor automobilisten goed bereikbaar. Wanneer een van de vacatures in Velp-Rheden je er een baan heeft opgeleverd en je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, kun je de plaats zowel met de trein als met de bus bereiken. Op het lokale station stoppen de Sprinters die op het traject Nijmegen-Zutphen rijden. Op het vlak van busvervoer zijn er verder verbindingen met Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Doetinchem, Dieren, Schaarsbergen en Haalderen. Hou er daarbij wel rekening mee, dat op bedrijventerrein De Beemd geen bushaltes aanwezig zijn.

Velp buiten werktijd

Velp is de thuisbasis van het Gelders Geologisch Museum. Als je dus meer te weten wilt komen over de geschiedenis van de streek, is een bezoekje aan dit museum meer dan de moeite waard. Een jaarlijks terugkerend lokaal evenementen zijn de Velleper Donderdagen de eind juli en begin augustus in het centrum van de plaats gehouden worden en telkens een ander thema hebben.