514 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Vlijmen

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Het Noord-Brabantse dorp Vlijmen ligt in de gemeente Heusden en heeft ruim 14.000 inwoners. De plaats werd vermoedelijk in de tweede helft van de tiende eeuw gesticht. De lokale bevolking verdiende aanvankelijk de kost met het fokken en houden van schapen. Later kwam daar de landbouw bij, waarbij de Vlijmense boeren zich vooral toelegden op het verbouwen van hop. Na de Tweede Wereldoorlog bleek het lucratiever te zijn om een pluimveebedrijf te beginnen, zodat veel agrariërs rondom Vlijmen de overstap naar deze sector maakten. Op het gebied van nijverheid was een groot deel van de lokale bevolking in de eerste helft van de twintigste eeuw actief in het vlechten van manden. Dat soort handenarbeid zal je tegenwoordig niet meer aantreffen tussen de vacatures in Vlijmen. Op de lokale bedrijventerreinen Vliedberg en Nassaulaan zijn uiteenlopende ondernemingen actief waar je mogelijk aan de slag kunt. Aangezien Vlijmen over drie verschillende winkelcentra beschikt, zijn er dus ook regelmatig nieuwe banen in de plaatselijke detailhandel te vinden.

Van en naar je werk in Vlijmen

Vlijmen wordt doorsneden door de A59, de autosnelweg die onder andere ’s-Hertogenbosch en Drunen met elkaar verbindt. Op deze weg heeft het dorp zowel aan de oost- als aan de westzijde een eigen op- en afrit. Daardoor kun je gerust stellen dat de bereikbaarheid van je werkplek prima is als je er met je eigen auto naar toe rijdt. Ook als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken over die bereikbaarheid. Wanneer een van de vacatures in Vlijmen je er een baan heeft opgeleverd, kun je van en naar je werkplek reizen door gebruik te maken van diverse streekbuslijnen. Het dorp heeft op dat vlak rechtstreekse verbindingen met ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Waalwijk, Drunen, Wijk en Aalburg, Nieuwkuijk en Oudheusden.

Vlijmen buiten werktijd

Vertoef je in je vrije tijd graag in een natuurlijke omgeving, dan kun je daar even buiten Vlijmen volop van genieten. Ten noordoosten van het dorp ligt het Engelermeer, een waterrijk gebied waar je niet alleen ontspannen kunt wandelen en fietsen, maar bij geschikt weer ook kunt zwemmen of heerlijk aan de oevers kunt luieren terwijl de zon je huid een kleurtje geeft. Ten zuidoosten van Vlijmen is het mogelijk om nog meer natuur op te snuiven in Natuurreservaat De Moerputten.