Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
De in het oosten van de provincie gelegen stad Tholen dankt haar naam een het feit dat er op die plek in het verleden tol geheven werden aan de passanten. De inwoners van de stad verdienden vele eeuwen de kost met de visserij en de oesterteelt. Tegenwoordig vormt het toerisme een belangrijke bron van inkomsten voor de plaatselijke bevolking. Met name de historisch
e stadskern met haar wallen en vesten trekt jaarlijks veel bezoekers. In het buitengebied van van Tholen wordt de Zeeuwse klei vooral gebruikt voor de teelt van aardappels, graan en snijbloemen. Op het bedrijventerrein aan de noordzijde van de stad zijn hoofdzakelijk ondernemingen te vinden die een sterk regionale functie vervullen. Kortom, als je de vacatures in Tholen doorneemt, tref je een grote verscheidenheid aan beschikbare banen aan.

Van en naar je werkplek in Tholen

Ben je zelf niet in Tholen woonachtig en maak je gebruik van een eigen auto om van en naar je nieuwe werkplek te rijden, dan is de kans groot dat je in dat geval gebruik maakt van de N286 of de N656. De N286 is de provinciale verbindingsweg tussen Stavenisse en Halsteren, terwijl de N656 voor verkeersstromen van en naar Sint Philipsland zorgt. Heb je dankzij één van de vacatures in Tholen werk in de stad gekregen en ben je afhankelijk van het openbaar vervoer, dan kun je gebruik maken van diverse streekbuslijnen om van en naar je werkplek te reizen. Tholen heeft wat dat betreft rechtstreekse verbindingen met Bergen op Zoom, Oude Tonge, Stavenisse en Sint Annaland.

Tholen buiten werktijd

Naast de talloze historische gebouwen die je van buiten – en soms ook van binnen – kunt bekijken, staat Tholen vooral bekend als stad waar liefhebbers van watersport volop aan hun trekken kunnen komen. Op het plaatselijke recreatieterrein 'De Speelmansplaten', zijn hiervoor speciaal voorzieningen aangelegd. In het buitengebied van de stad kun je tijdens een wandel- of fietstocht genieten van de vogelrijke gebieden die je zowel bij de Oosterschelde als bij het Zoommeer aantreft. Veel inwoners van Tholen maken ook graag regelmatig een uitstapje naar het nabij gelegen Bergen op Zoom om daar te uit te gaan, te shoppen of in het bos- en heuvelachtige buitengebied van deze plaats te recreëren.