Vacatures in Sluis
Het in Zeeuws-Vlaanderen gelegen vestingstadje Sluis werd rond het jaar 1280 gesticht en telt momenteel amper 2.400 inwoners. In het verleden was Sluis een belangrijke havenstad, maar door onder andere de verzanding van het Zw
... Meer in verloor de stad deze functie. Dat Sluis als belangrijk werd beschouwd, blijkt uit het feit dat tijdens diverse oorlogen een felle strijd is gevoerd om de stad in bezit te kunnen krijgen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Sluis grotendeels verwoest door bombardementen. Na de oorlog is de stad is historische stijl herbouwd. Voor wat betreft vacatures in Sluis is het meeste werk te vinden in de detailhandel en het toerisme. Al ruim een eeuw zijn de winkels in de stad namelijk ook elke zondag geopend, iets wat zorgt dat vooral veel Belgen regelmatig een uitstapje naar Sluis maken. Daarnaast is de horeca goed vertegenwoordigd in het stadje. De toeristen en het koperspubliek zijn bij elkaar goed voor zo'n 5 miljoen jaarlijkse stadsbezoekers.

Van en naar je werkplek in Sluis


De meest gebruikelijke aanrijroute naar Sluis loopt via de N253. Deze provinciale weg vormt de verbinding tussen Schoondijke en Sint Anna ter Muiden bij de Belgische grens. Ben je in het bezit van een eigen auto, dan is het dus niet lastig om je werkplek te kunnen bereiken als één van de vacatures in Sluis je een baan oplevert. Wie afhankelijk is van het openbaar vervoer om van en naar het werk in Sluis te reizen, kan gebruik maken van diverse streekbuslijnen. Er zijn wat dat betreft rechtstreekse verbindingen met Breskens, Oostburg en het Belgische Brugge..

Sluis buiten werktijd


Omdat Sluis de afgelopen eeuw een sterke aantrekkingskracht heeft opgebouwd op het gebied van shoppen, is er een zeer breed winkelaanbod te vinden in het stadje. Kortom, volop mogelijkheden om het geld wat je met je werk verdiend hebt eventueel ter plekke ook weer uit te geven. Kies je liever voor rust en ruimte in plaats van de drukke winkelstraten, dan biedt het buitengebied van Sluis je daarvoor talloze recreatiemogelijkheden. Ontdek tijdens fiets- of wandeltochten karakteristieke boerderijen, sfeervolle polderdijkjes en oude smokkelpaden. Wie er geen moeite mee heeft een paar kilometer noordwaarts te rijden, wordt getrakteerd op brede zandstranden waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen.

Minder
Vind hier je nieuwe baan

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

Inschrijven met je of is mogelijk.
1 - 3 van de 3 resultaten

Apothekersassistent

Tijdelijk met uitzicht op vast | Middelburg | 38 uur | MBO | Farmacie

Functie-omschrijving: Per direct zijn we op zoek naar een apothekersassistent uit de omgeving van Bergen op Zoom - Goes - Vlissingen - Middelburg - Terneuzen!

Bekijk vacature

Wil jij rijden in de ochtenduren als buschauffeur?

Vast | Middelburg | 15 uur | Ongeschoold | Transport / Logistiek / Luchtvaart

Functie-omschrijving: Onze opdrachtgever is op zoek naar buschauffeurs voor de ochtendritten en incidenteel de middagritten voor projecten in de regio Breda en Oosterhout Het gaat om vaste roosters voor ongeveer 15-20 uur per week, voornamelijk in de ochtend (mogelijk verspreid over 5 dagen). Besch...

Bekijk vacature

Deskundig Toezichthouder Asbest

Tijdelijk met uitzicht op vast | Heinkenszand | 40 uur | MBO | Bouw / Installatie

Functie-omschrijving: Als DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van asbestgerelateerde projecten. Je geeft leiding aan uitvoerend personeel, ziet toe op de naleving van geldende reglementen en zorgt voor de totstandkoming van een correct vrijgegeven projectl...

Bekijk vacature