688 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Schiedam

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Een vacature in Schiedam vervullen betekent genieten van werken in een sfeervolle stad waar altijd wat te doen en te beleven is. De historische binnenstad met haar mooie grachten, de hoogste windmolens ter wereld, en haar jenever, zorgen voor heel wat bekendheid en op het gebied van werk is er in en om de stad van alles te vinden. Haar goede ligging en bere
ikbaarheid maken Schiedam een gewilde vestigingsplaats voor ondernemers en de maar liefst acht bedrijventerreinen zijn in het bezit van bedrijven in verschillende sectoren. Schiedam zelf is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden als het Stadhuis op de Grote Markt, de Grote of St. Janskerk, de zeven stellingmolens, de ruïne van Huis te Riviere, en de Korenbeurs, mooie monumenten, interessante musea waaronder het Jenevermuseum, en gezellige pleinen. Maak een wandeling door de sfeervolle binnenstad of groene stadsparken, ga voor een rondvaart over de Schie, geniet van een drankje in de zon op een terras, of proef de lekkere gerechten op de kaart bij de verschillende lunchrooms en restaurants. De ontspannende woon- en werksfeer maken Schiedam een geliefde stad onder velen.

Van en naar je werkplek in Schiedam

Omdat Schiedam voor een gedeelte gelegen is binnen de Ring van Rotterdam, is de stad via de A20 en de A4 goed bereikbaar. Naast de twee grote autosnelwegen zijn er echter ook nog de verschillende N-wegen die toegang bieden tot de stad vanuit omringende dorpen en steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem. De twee treinstations Station Schiedam Centrum en Station Schiedam Nieuwland zorgen voor treinverbindingen met onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Amsterdam, Vlissingen, Roosendaal en Hoek van Holland. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de metro richting Rotterdam, Hoogvliet en Spijkenisse. In de stad zelf rijden trams.

Schiedam buiten werktijd

Voor eten, drinken en ontspannen ben je in Schiedam op de juiste plek! Wat is er nu fijner dan na een ochtend hard werken even bijkomen onder het genot van een kopje koffie en een lekkere lunch met collega’s? Lunchrooms als Smaak in de Groenelaan, Tijdloos in Broersveld, De Beurs en Le Jardin Salon de Thé aan de Dam, en Jenny’s Koffie Corner aan de Nieuwe Passage hebben heerlijke gerechten op de kaart staan. Voor een uitgebreid diner met vrienden en familie of een zakenrelatie ben je bij restaurants als Petit Grand Café de Koemarkt aan Broersvest, De Gouden Kolibrie in de Sint Liduinastraat, Simpel in de Vlaardingerstraat, Tabor in de Overschiesedwarsstraat, en Prego aan de Lange Haven op de goede plek. Tijdens de befaamde vrijdagmiddagborrel is het rond de pleinen in Schiedam altijd gezellig druk en ben je op zoek naar wat rust? Geniet dan van de stilte en de natuur om je heen in de stadsparken. Olympia heeft een groot aanbod aan vacatures bij grote en kleine bedrijven in Schiedam en in haar omgeving. Wij hebben topwerkgevers die op zoek zijn naar passievolle, gedreven en sociale medewerkers. Voel jij je helemaal thuis in Zuid-Holland en is een vacature in Schiedam dus wat jij zoekt? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Schiedam.