688 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Zandvoort

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Zandvoort ligt in de provincie Noord-Holland. Als je de toeristen niet meetelt, heeft de bekende badplaats zo'n 16.500 inwoners. Het huidige toeristische karakter van Zandvoort is pas in de negentiende eeuw voorzichtig op gang gekomen, toen vanuit Groot-Brittannië de trend overwaaide om te gaan baden in de zee. De aanleg van een spoorverbinding tussen – in eerste
instantie – Zandvoort en Haarlem in 1899 zorgde voor de komst van talloze dagjesmensen naar de badplaats. Het toerisme in haar huidige vorm, waarbij ook een langduriger verblijf dan slechts één dag mogelijk werd, begon na de Tweede Wereldoorlog steeds populairder te worden. Tegenwoordig is het toerisme zo belangrijk voor Zandvoort, dat bijna de helft van de lokale arbeidsplaatsen met deze bedrijfstak te maken heeft. Omdat de badplaats het vooral van het zomerseizoen moet hebben, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat veel van de vacatures in Zandvoort tijdelijke banen zijn.

Van en naar je werk in Zandvoort

De belangrijkste aanrijdroutes naar Zandvoort zijn de N200 en de N201. Deze twee provinciale wegen handelen de verkeersstromen van en naar respectievelijk Amsterdam en Hilversum af. Rij je elke werkdag met je eigen auto naar je werkplek in Zandvoort, dan hoeft de bereikbaarheid daarvan eigenlijk niet op problemen te stuiten. Heeft een van de vacatures in Zandvoort je er werk opgeleverd en ben je afhankelijk van het openbaar vervoer, dan kun je zowel van de trein als van de bus gebruik maken om op je werkplek te kunnen komen. De treinverbinding die de eerste dagjesmensen ruim 100 jaar geleden naar Zandvoort bracht ligt er nog steeds. Tegenwoordig rijden op dit traject Sprinters van en naar Amsterdam Centraal. Op het gebied van busverbindingen zijn er rechtstreekse reismogelijkheden met Amsterdam en Haarlem.

Zandvoort buiten werktijd

Als je in Zandvoort woont of werkt kun je in je vrije tijd natuurlijk het hele jaar gebruik maken van alle faciliteiten waarvoor toeristen de badplaats zo graag bezoeken. In de zomermaanden is het goed toeven in het water van de Noordzee en bij de talloze strandtenten aan de rand van het strand. In de herfst en winter kan een strandwandeling tijdens een pittige torm waarschijnlijk moeiteloos alle stress van een drukke werkweek bij je wegblazen.