841 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Badhoevedorp

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Onder de rook van Amsterdam ligt de plaats Badhoevedorp. Ook al wordt het ruim 12.000 inwoners tellende dorp beschouwd als tuindorp van Amsterdam, toch behoort het toe aan de gemeente Haarlemmermeer. Tot de jaren '30 van de vorige eeuw stonden op de plaats waar nu talloze woningen gebouwd zijn slechts enkele huisjes en boerderijen, waaronder “de Badhoeve” waar het
dorp uiteindelijk haar naam aan te danken heeft. Ga je op zoek naar vacatures in Badhoevedorp dan zal het je opvallen dat het daarbij hoofdzakelijk om kantoorfuncties gaat. De meeste ondernemingen bevinden zich op één van de twee bedrijventerreinen van het dorp in de buurt van de Jan van Gentstraat en de Schipholweg.

Van en naar je werkplek in Badhoevedorp

Met Amsterdam als buurgemeente is het eigenlijk vanzelfsprekend dat Badhoevedorp probleemloos met de auto kan worden bereikt. Het dorp wordt doorsneden door de A9. Daarnaast biedt het ten zuidoosten van de plaats gelegen knooppunt aansluiting op de A4. Kom je vanuit het westen dan maak je in de meeste gevallen gebruik van de N232 om Badhoevedorp te bereiken. Deze provinciale weg van en naar Haarlem wordt ook wel de Schipholweg genoemd. Ben je aangewezen op het openbaar vervoer als één van de vacatures in Badhoevedorp geleid heeft tot een baan, dan kun je met diverse streekbuslijnen naar je werkplek reizen. Voor wat dat betreft zijn er rechtstreekse verbindingen van en naar Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Schiphol.

Badhoevedorp buiten werktijd

Omdat Badhoevedorp tegen Amsterdam is aangebouwd hebben de inwoners van het dorp ook op het gebied van vrijtijdsbesteding een stevige band met deze stad. Wie echter 'de andere kant opkijkt', zal ontdekken dat de gemeente Haarlemmermeer over tal van prachtige natuurgebieden beschikt waar je prettig kunt fietsen en wandelen. Vind je het geen probleem om af en toe een stukje te rijden voor vermaak, dan ontdek je al snel dat in de diverse andere plaatsen van de gemeente Haarlemmermeer gedurende het hele jaar tal van sportieve en culturele evenementen worden georganiseerd.