1036 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Gouda

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Werken in Gouda; wie wil dat niet! Gelegen in de mooie provincie Zuid-Holland dichtbij de Randstad heeft Gouda alles te bieden op werk- en woongebied. Historische en monumentale gebouwen, Goudse kazen, de traditionele kaasmarkt, de fabricage van stroopwafels, kaarsen en pijpen, en een sfeervolle uitstraling, dat is waar Gouda aan doet denken. De zakelijke dienstve
rlening en detailhandel bieden veel werkgelegenheid en dus vacatures in Gouda, maar ook in de gezondheidszorg zijn tal van banen beschikbaar, en in de industrie is er altijd wel iets te vinden. Toeristen brengen graag een bezoekje aan de prachtige stad waarbij zij goed gebruik maken van de aanwezige horeca. Eigenlijk zijn er in iedere sector dus wel functies te vinden waarvan er gegarandeerd ook banen in jouw straatje liggen. Gouda wordt voor een groot deel omgeven door natuur waaronder natuur- en recreatiegebied Noorderhout, Goudse Hout , Steinse Groen en de Reeuwijkse plassen, maar ook in de stad zelf kan genoten worden van groen zoals in de Vroesentuin en de Catharinatuin waar zelfs een beeldenexpositie te vinden is. Omdat in Gouda nog veel historie te vinden is, vormt een deel van de stad een beschermd stadsgezicht. Het grachtenstelsel geeft de stad flair en prachtige bouwwerken als het stadhuis en de Sint-Janskerk zijn er te bewonderen. De Markt vormt het middelpunt van de stad en wordt omgeven door historische panden waarin restaurants, cafés en winkels gevestigd zijn. Ook wordt hier in de zomer genoten van de zon op de terrassen. Zowel voor werken als voor wonen is Gouda zeer geliefd.

Van en naar je werkplek in Gouda

Vanwege haar centrale ligging in de Randstad is er veel aan gedaan om Gouda zo toegankelijk mogelijk te maken. Met de trein ben je dan ook zo in de stad vanwege de vele rechtstreekse verbindingen naar onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Alphen aan den Rijn. De twee stations Station Gouda en Station Gouda Goverwelle zorgen ervoor dat je gemakkelijk aan alle kanten van de stad kunt komen en vanaf de stations rijden zowel stads- als streekbussen van Connexxion om je op de juiste bestemming af te zetten. Kom je liever zelf met de auto? Ook dit is geen enkel probleem met snelwegen als de A12 vanuit Den Haag, Zoetermeer, Utrecht, Arnhem en Duitsland, en de A20 vanuit Westland, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Via de verschillende N-wegen is Gouda makkelijk te bereiken voor dorpen en steden in de omgeving.

Gouda buiten werktijd

Even snel een hapje eten tussen de bedrijven door of heerlijk ontspannen met collega’s op een terras in de zon na een drukke werkdag? In Gouda kan het allemaal! Lunchrooms en restaurants als Tante Tee en Bite! aan de Markt, Jean Marie in de Oudebrugweg, Brasserie Felicia in de Spieringstraat en Bij Ons in de Koster Gijzensteeg, hebben de heerlijkste gerechten op de kaart staan. Jaarlijks terugkerende evenementen als de Oranjenacht, welke losbarst in de avond en nacht voor Koninginnedag, de traditionele Kaasmarkt in de zomermaanden, en de Kaarsjesavond waarbij het hele centrum verlicht wordt door kaarsen, zorgen voor heel wat plezier en sfeer. Olympia heeft allerlei interessante functies voor jou in haar bestand bij topwerkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste mensen. Lijkt het je leuk om een vacature in Gouda te vervullen in een functie die jou aanspreekt? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Gouda.