Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Op zoek naar een leuke baan in Schijndel? Olympia heeft diverse vacatures en Schijndel is één van de plaatsen waar jij misschien jouw droombaan vindt. Schijndel is een groot dorp en is gelegen in de provincie Noord-Brabant in de buurt van 's-Hertogenbosch. Het dorp bestaat al sinds de middeleeuwen en heeft dan ook nog veel historische roots. Schijndel is zeer langgerekt en heeft in het midden de neo-gotische Sint-Servatiuskerk, waar de zeeheld Jan van Amstel begraven ligt. Er zijn nog meer bezienswaardigheden, zoals de Brouwerij van Sint-Servattumus en windmolen Aan de Pegstukken, een korenmolen die uit 1845 dateert. Schijndel biedt tal van mogelijkheden als je zoekt naar een baan. Zo zijn de in samenwerking met Veghel ontwikkelde en beheerde industrieterreinen een belangrijke bron van werkgelegenheid. Daarnaast kent Schijndel ook bedrijvigheid op het gebied van dienstverlening en natuurlijk horeca en detailhandel. Dit alles zorgt ervoor dat er variatie is op de arbeidsmarkt.

Van en naar je werkplek in Schijndel

Schijndel is prima bereikbaar. Kom je met de auto: Schijndel ligt aan de randweg N617 en verder aan de N618 de N622 en de N279. Op 10 minuten rijden ligt de A50 en op 15 minuten rijden vind je de A2. Busbedrijf Arriva zorgt voor de verbinding met het openbaar vervoer.

Schijndel buiten werktijd

Als je er in het weekend even op uit wilt ga dan eens naar De Smaldonken, een gebied gelegen ten noordoosten van het dorp. Of bezoek het Heempark De Blekert, waar oude landschapselementen, zoals een griend, een elzenbroekbos en een oud hooiland zijn gereconstrueerd. In het informatiecentrum leer je van alles over de oude ambachten waar men vroeger zijn brood mee verdiende, zoals mandenvlechten van het griendhout. Heb je zin in lekker eten of drinken? Dan kun je heerlijk eten bij o.a. De Boerenhofstede en voor de kinderen is er een pannenkoekenboerderij met de naam De Kabouter. Olympia heeft vast en zeker een baan voor jou in Schijndel. Er zijn verschillende topwerkgevers op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers. Wil je weten welke vacatures Schijndel heeft? Bekijk dan nu welke vacatures openstaan of kom eens langs bij een van onze Olympia Uitzendbureau vestigingen.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Schijndel.