Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Zaltbommel is een levendig, prachtig gelegen stadje aan de Waal, in de provincie Gelderland. De stad heeft een rijke historie, er is zelfs een document uit het jaar 850 waarin de stad al wordt genoemd. De beroemde Bommelse toren, de Sint Maartenskerk en het Stadskasteel zijn prachtige historische monumenten. De stad heeft een gezellig stadscentrum met leuke winkels en sfeervolle café's en restaurants. Maar Zaltbommel heeft ook een gunstig ondernemersklimaat. Niet alleen de winkels bieden werkgelegenheid, maar er is ook een bedrijventerrein, dat ondanks het huidige economische klimaat nog steeds groeit. Hierdoor zijn er veel interessante vacatures in Zaltbommel.

Van en naar je werk in Zaltbommel

Zaltbommel is goed bereikbaar met de auto, want het is zeer gunstig gelegen aan de snelweg A2. Maar omdat het historische centrum niet berekend is op veel auto's moet daar wel betaald worden voor het parkeren, behalve wanneer je in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart. Buiten de binnenstad is parkeren gratis. Daarnaast heeft Zaltbommel ook een NS-station. Vanaf dit station rijden er treinen naar Utrecht en in de richting van Den Bosch. Er rijden verschillende buslijnen van Arriva. In Zaltbommel kan er ook gebruik gemaakt worden van de regiotaxi Gelderland.

Zaltbommel buiten werktijd

Leuke vacature in Zaltbommel gezien? Maar wat is er naast het werk nog te doen? In de oude stadskern van Zaltbommel vind je leuke winkelstraatjes en gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er veel historische gebouwen en er worden door het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP) regelmatig stadswandelingen georganiseerd. Ook is er een Gootspoken route, langs alle gootspoken (beelden gemaakt door kunstenaar Joris Baudoin) die in de dakgoten van Zaltbommel te vinden zijn. In de omgeving van Zaltbommel is veel natuur te vinden, waar je heerlijk kan wandelen, hardlopen of fietsen. Zaltbommel heeft ook op het gebied van stadsnatuur veel te bieden, zoals het stadspark aan de stadsgracht.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Zaltbommel.