381 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Deurne

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Zoek je vacatures in Deurne? Dan kies je ervoor te werken in een gemeente met zo'n 30.000 inwoners in de provincie Noord-Brabant. die bekend staat om zijn gezelligheid en stadse kleinschaligheid. Deurne heeft een rijk historisch verleden en is omgeven door prachtige natuur. Ook hebben kunstenaars door de eeuwen heen veel sporen nagelaten in het dorp want Deurne was geliefd bij schilders en schrijvers. Ook nu nog zijn er vele galeries waar je kunst kunt kijken en kopen. In het dorp en de omgeving vindt je oude molens, kerken en zelfs kastelen. Ook kun je naar de bioscoop op naar het theater in Deurne.

Van en naar je werkplek in Deurne

Deurne is met het openbaar vervoer en met eigen vervoer goed bereikbaar. Deurne beschikt heeft een station met drie sporen vanwaar intercities naar onder andere Eindhoven, Den haag en Venlo gaan. Bussen van busmaatschappij Hermes en Veolia zorgen voor het streekvervoer.

Deurne buiten werktijd

Even gezellig met je collega's lunchen met een broodje en een glas jus d'orange? 's Avonds uitgebreid uit eten met een driegangen diner en een fles wijn? Het kan allebei uitstekend in Deurne. Er zijn verschillende leuke restaurants, van luxe en chic tot eenvoudig en sfeervolle café's waar je het heel gezellig kunt hebben. In Deurne proef je echt het bourgondische leven waar het Brabantse land zo bekend om staat. Je kunt terecht in de omliggende dorpjes of in het bruisende centrum van Deurne. Daar vind je ook volop winkels waar je lekker kunt shoppen. En als je zin hebt om de natuur in te trekken zit je zeker goed in Deurne. Deurne ligt in de Peel en kent zandverstuivingen, vennen en oude veengronden waar je kunt fietsen of wandelen en heerlijk tot rust komen. Olympia heeft vast en zeker vacatures in Deurne die geknipt zijn voor jou! Wij hebben vacatures bij verschillende topwerkgevers die graag in zee gaan met goede en enthousiaste medewerkers. Spreekt het idee om in Deurne te gaan werken jou aan? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures of kom langs op één van onze Olympia Uitzendbureaus om kennis te maken.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Deurne.